Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znam twoja strategie :)

Polecane posty

Gość gość

Lubisz odwracac kota ogonem,z siebie robisz meczennika a moje wady wyolbrzymiasz i robisz ze mnie potwora,zebym miala wyrzuty sumienia i sie zle ze soba czula.Ale ja nie dam sie zmanipulowac.Wiemy,kto tu jest potworem :)

Gość gość
Rozwinęłabyś temat ?? Zapowiada sie ciekawie

Gość gość
jestes potforem ,niechcesz cycow pokazać:-P

Gość gość
Jaką strategię o co ci chodzi?

Gość gość
Tak łatwo z kogoś ztobić złodziejke??Jak można!!

Gość gość
Wejdz w moje buty to pogadamy.

Gość gość
Ci u ciebie znaczy odwracać kota ogonem???

Gość gość
to znaczy bara ją od tylca:-P

Gość gość
gość dziś Wejdz w moje buty to pogadamy. x Aha.Czyli mam sie wczuc w sytuacje mordercy,ktory obsesyjnie chce zniszczyc nastepna niewinna osobe,ale mu to nie wychodzi i w zwiazku z tym peka ze zlosci.Chciales-masz.Nie kazdy da sie zniszczyc.

Gość gość
Robisz to wszystko z premedytacja i jestes zlym czlowiekiem,nawet nie probuj sie tlumaczyc,bo sie osmieszasz.

Gość gość
Masz przy tym frajde patrzac,jak ludzie cierpia,jak sie staczaja wiec nie udawaj teraz takiego bidulka.

Gość gość
Jednym slowem,"POTWOR"z ciebie :)

Gość gość
potwór nie potwór , ale jaki mam otwór !!

Gość gość
Przegrywasz :)

Gość gość
Dodasz jeszcze cos od siebie ? :)

Gość gość
Idę spać, bo jesteś nudna jak flaki w oleju.

Gość gość
gość dziś Idę spać, bo jesteś nudna jak flaki w oleju. x Chyba raczej inteligentniejsza niz myslales ;) Uuuups :) Dobranoc 🖐️

Gość gość
Kiełbasa.

Gość gość
parowka z,lidla:-P

Gość gość
up

Gość gość
10:36 Nawet ludzi którzy są źli i podli trzeba szanować, obdarzać miłością. Przecież nikt nie jest idealny, a nasz osąd nigdy nie będzie sprawiedliwy, bo nie znamy wszystkich doświadczeń które wpływają na ludzi negatywnie, nie mamy wglądu we wszystko w każdą tajemnicę, każde zranienie, bo tylko Bóg zna wszystko. Uważajmy na arogancję, bo oby się ne okazało, że ten pogardzany przez nas człowiek jest lepszy przed Bogiem.

Gość gość
Ludzie źli i podli zasługują na szacunek? Dlaczego? To, że ktoś ma złe przeżycia, nie usprawiedliwia go do czynienia zła.. Trudno, to nie jest powód żeby ranić innych.. poza tym, każdy ma swoje problemy, a skąd wiadomo czy nie większe niż tego człowieka, który stał się zły.. tylko, że ktoś inny lepiej je znosi ;)

Gość gość
gość dziś Ludzie źli i podli zasługują na szacunek? Dlaczego? To, że ktoś ma złe przeżycia, nie usprawiedliwia go do czynienia zła.. Trudno, to nie jest powód żeby ranić innych.. poza tym, każdy ma swoje problemy, a skąd wiadomo czy nie większe niż tego człowieka, który stał się zły.. tylko, że ktoś inny lepiej je znosi oczko.gif x W samo sedno gosciu :)

Gość gość
Tylko że źli ludzie byli wychowywani przez dobrych. Dobrzy śmieją się z słabszych i ci słabi stają się źli. Hitler i Stalin byli słodkimi bobaskami :-)

Gość gość
Ktoraś z młodych dobrych mam z tego forum wychowuje właśnie przyszłego morderce gwałciciela psychopate mimo że otacza swojego bobaska miłością :-)

Gość gość
Czynow zlego czlowieka nie mozna niczym usprawiedliwic.Bo to jego wlasny wybor,wszystko jedno ile zlego doswiadczyl w swoim zyciu.Przewaznie ludzie zli to ludzie slabi,bo wybieraja droge nienawisci i zemsty.A latwiej jest sie mscic niz wybaczyc.

Gość gość
Dobrzy nie śmieją się ze słabszych .. A takie zło, ktore prezentowali oni.. hmm to raczej coś diabolicznego, związane z opętaniem, opętaniem rządzą władzy i czci.. a jaki jest najwyższy wyznacznik autorytarnej władzy? Może możliwość decydowania o życiu i śmierci innych? A akurat dwukrotnie odrzucana hitlerowska kandydatura na Akademię Wiedeńską to aż tak wielki powód do zemsty na ludzkości? :P Mogli go przyjąć... przynajmniej nabazgrałby coś na płutnie, wylał swoje żale, rozładował negatywne emocje.. i wszystko byłoby takie proste..