Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny sa mile i pokojowe dopoki...nie jestes od nich ladniejsza.

Polecane posty

Gość gość

Wtedy by ciebie najchetniej zagryzly.

Gość gość
Nie każdą jest taka sama. Nie mierz wszystkich jedną miarą.

Gość gość
Ale zdecydowana wiekszosc.

Gość gość
To prawda, wiele moich "kolezanek" było zlosliwych jesli np. mialam akurat wieksze powodzenie od nich, rozpuszczaly plotki itd.

Gość gość
bzdury, zalezy od środowiska, ja nie lubię ludzi wrednych z charakteru i takich gonię, a na wyglad nie zwracam uwagi- byle sie tylko ludzie myli

Gość gość
Goowno prawda,ze od srodowiska.

Gość gość
Zgadzam sie.

Gość gość
jak mi powiedziala pewna kolezanka:" ja nie mam kolezanek bo one sa falszywe. Mam tylko jedna przyjaciolke" cos w tym jest. Kobietom duzo latwiej jest sie kolegowac z nami mezczyznami niz z innymi kobietami.

Gość gość
Instynktowna chęć zwalczania konkurencji w celu usidlenia jak najlepszego samca. ;)

Gość gość
Głupoty gadasz mam duzo ładniejsze koleżanki od siebie i cieszę sie ze chociaż im się udało w życiu , za to np mam bardziej pokorny charakter

Gość gość
Oceniasz po sobie nie znając mentalności innych ludzi żałosne

Gość gość
gość dziś Oceniasz po sobie nie znając mentalności innych ludzi żałosne x Wlasnie nie oceniam po sobie,tylko po zachowaniu innych osob.Tak sie sklada,te naleze do tych ladniejszych i wiem,jak kobiety potrafia sie zachowywac jak jakas laska ma wieksze powodzenie/jest atrakcyjniejsza.Wiec zachowaj swoj jad dla siebie.

Gość gość
Może Cię nie nienawidzą bo jesteś ładna jak domniemasz tylko poprostu się chelpisz, znam ladne i mile dziewczyny które bardzo lubię gorzej jak się trafi taka co się puszy jak paw bo myśli że jest caryca , nie dziwię się ze Cię nienawidza skoro tak wysoko głowę nosisz i sama nazywasz się ładna gdzie to inni powinni cie komplementowac a nie Ty sama siebie

Gość gość
jak byłam mloda i lubiłam rywalizację to tez tak myslałam. Teraz mam inne priorytety i trochę inny pogląd. Uważam, że najbardziej podłe i niemiłe sa te, którym się tylko wydaje, że sa ładne. Mam dwie naprawdę śliczne kolezanki i są przemiłe, bezinteresowne i szczere, ale one nie musza nikomu niczego udowadniać.

Gość gość
"Wszyscy mnie nienawidza bo jestem ładna " nie wszyscy Cię nienawidza bo masz paskudny charakter

Gość gość
gość dziś Może Cię nie nienawidzą bo jesteś ładna jak domniemasz tylko poprostu się chelpisz, znam ladne i mile dziewczyny które bardzo lubię gorzej jak się trafi taka co się puszy jak paw bo myśli że jest caryca , nie dziwię się ze Cię nienawidza skoro tak wysoko głowę nosisz i sama nazywasz się ładna gdzie to inni powinni cie komplementowac a nie Ty sama siebie x A od kiedy bycie swiadomym swojej atrakcyjnosci jest zaraz chelpieniem sie ?Ja stwierdzam tylko fakt,a innym dziewczynom nie daje powodu do tego,zeby byly do mnie negatywnie nastawione,bo wlasnie sie nie obnosze ze swoja uroda,nie jestem wredna itd.Niestety te brzydsze przewaznie nie znosza ladnych juz za sama urode dlatego lubia dorabiac jakies swoje mylne ideologie o charakterze.

Gość gość
gość dziś "Wszyscy mnie nienawidza bo jestem ładna " nie wszyscy Cię nienawidza bo masz paskudny charakter x A gdzie ja napisalam,ze wszyscy mnie nienawidza bo jestem ladna ? :D W ogole nie o to chodzilo w temacie.Czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
Najpierw to zapoznaj sie z tematem,a potem wypisuj takie glupoty ;)

Gość gość
I właśnie takimi wypowiedziami potwierdzasz autorko ze nie jesteś ładna tylko cierpisz na silny przerost ego i jestes poprostu agresywnie wyniosla , mówisz że straszna wyższością i pouczasz , nie dziwię się ze dziewczyny się od Ciebie odsuwaja , bo takich toksycznych ludzi jak Ty się poprostu usuwa z życia i wmawiaj sobie ze jesteś cudowna i wmawiaj sobie ze wszystkie się na Ciebie uwziely bo taki cud z Ciebie , a nie przyszło Ci do głowy ze dla niektórych jesteś brzydka albo przeciętna ? Każdy ma inny gust

Gość gość
I właśnie takimi wypowiedziami potwierdzasz autorko ze nie jesteś ładna tylko cierpisz na silny przerost ego i jestes poprostu agresywnie wyniosla , mówisz że straszna wyższością i pouczasz , nie dziwię się ze dziewczyny się od Ciebie odsuwaja , bo takich toksycznych ludzi jak Ty się poprostu usuwa z życia i wmawiaj sobie ze jesteś cudowna i wmawiaj sobie ze wszystkie się na Ciebie uwziely bo taki cud z Ciebie , a nie przyszło Ci do głowy ze dla niektórych jesteś brzydka albo przeciętna ? Każdy ma inny gust

Gość gość
I te naprawdę śliczne są najczęściej skromne i nie zdają sobie sprawy ze swojego piękna , Ty natomiast masz zaburzenia narcystyczne które są odrzucajace dla innych ludzi , sama sobie wmawiasz niebywale piękno a pozniej masz żal do ludzi ze Cię nie kochają bo masz nasrane w głowie

Gość gość
Ja jestem ładna i mam same ładne koleżanki. Każda inny typ urody ale wszystkie jesteśmy ciekawe. Jesteśmy mężatkami i kiedy razem wychodzimy to panowie oglądają się za nami lub za któraś z nas i żadna nie jest zła. Wszystko to kwestia gustu. Ja bardziej nie lubię brzydkich bo te są dopiero wredne. Co ja zrobię, że jestem ładna. To wszystko geny. Moi rodzice ładni to i dzieci ładne.

Gość gość
gość dziś I te naprawdę śliczne są najczęściej skromne i nie zdają sobie sprawy ze swojego piękna , Ty natomiast masz zaburzenia narcystyczne które są odrzucajace dla innych ludzi , sama sobie wmawiasz niebywale piękno a pozniej masz żal do ludzi ze Cię nie kochają bo masz nasrane w głowie x Wmawiam sobie niebywale piekno,bo napisalam,ze jestem ladna,tak ?Okreslasz mnie jako osobe agresywnie wyniosla i z poczuciem strasznej wyzszosci,bo jestem szczera,aczkolwiek nikogo tu nie obrazilam.A sama jestes wulgarna i jad,ktory sie saczy z twoich wypowiedzi po prostu przeraza.

Gość gość
Ja bardziej nie lubię brzydkich bo te są dopiero wredne. x No,a najlepszym przykladem jest ten watek.Bez wulgaryzmow i jadu sie nie obejdzie ;)

Gość gość
Gdzie Ty tu widzisz wulgaryzm i jad ? Jeśli chodzi o jad z twojej strony to się zgodzę , myślisz że ktoś Ci na słowo uwierzy że z Ciebie taka primadonna ? Mówić to i ja sobie mogę , gdybyś się porownala do którejkolwiek dziewczyny ze Szwecji to byś odpadła na starcie

Gość gość
Dziewczyny ze Szwecji to chodzace anioły a Ty możesz być ładna co najwyżej u siebie na wsi Ps . Nie jestem kobietą tylko facetem które takie tępe łaski w******ja

Gość gość
Nie bylabys nawet godna umyć szwedce czy norwezce butów polczyno przemadrzala

Gość gość
Brzydkie to powinny mieć pretensje nie do ładnych, zgrabny i fajnych kobiet tylko do Pana Boga. Zawsze w pracy jak dojdzie nowa i brzydka to jest złośliwa i udaje bidulke i najeźdźa na te ladne kobiety. Brzydkie bardzo często donoszą.

Gość gość
Czyli mówisz że donosisz?