Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Daniel

Dla Kasiuni od Daniela

Polecane posty

Gość gość Daniel

Kasiu wiem że dużo zrobiłem błędów ale przepraszam Cię za wszystko to co zrobiłem i mówiłem. Chciał bym żebyś mi dała ostatnią szansę, ja Cię naprawdę Kocham Kasiu. Proszę Cię daj mi szansę.

Gość gość
NIE DAM CI JUŻ NIGDY ŻADNEJ SZANSY. Czy Ty na prawdę nie rozumiesz, jak mi życie rozwaliłeś i żadne "przepraszam" tego nie zmieni. Tego się nie da cofnąć, odratować, bo ja już nigdy się do Ciebie nie przełamie.

Kasiuniu Kochanie proszę Cię o ostatnią szansę. Kurdę ja Cię Kocham i nie wiem co mam z tym zrobić. Oddał bym moje życie za Ciebie wiesz?

Gość gość
KASIU KTO TU ZA MNIE PISZE??? Daniel

Gość gość
Kasia wiem co zrobiłem i zdaję sobie sprawę ale widzisz to nie ja byłem bo piłem i dlatego tak się zachowywałem byłem i jestem o Ciebie zazdrosny bo Cię naprawdę Kocham. I pamiętaj że mi zależy na Tobie i to bardzo. Daniel K

Gość gość
A skąd mam wiedzieć, kto za Ciebie pisze? Mam na to wywalone.

Gość gość
A piłeś i byłeś zazdrosny, wiec jesteś rozgrzeszony z wszystkiego. No i spoko, tylko, że ja już się nie przełamie do ciebie nigdy. Uderzyłeś w najgorsze co mogłeś i sprawa sie rypła. Jag dla mnie całkowicie i nieodwracalnie. I koniec moich wpisów.

Gość gość
Kasiu wiesz że tu każdy wie o nas i dlatego piszą. Kasia proszę Cię o ostatnią dla mnie szansę. Przepraszam Cię za to co ostatnio się wydarzyło i ci mówiłem chciał bym to jakoś cofnąć ale wiesz że się tego nie da. Bardzo Bardzo Cię Kocham nad życie, proszę Cię daj mi się sobą zaopiekować i dbać oraz Kochać Cię. Dużo ostatnio myślałem o nas i wiem że źle Cię traktowałem, ale pamiętaj że jak byś mi dała szansę to bym tego nie zepsuł bym się starał o Ciebie i o nas. Daniel K.

Gość gość
świetny projekt każda lala to przeczyta i pomysli ze to do niej

Gość gość
Kasiu działa wódka we mnie. Proszę Cię o ostatnią szansę bym nie zepsuł tego bo Cię Kocham nad życie. Przepraszam Cię za wszystko. Widzisz wysłałem Ci te kwiaty żebyś mi przebaczyła bo wiem że źle zrobiłem przez ostatnie miesiące. Liczysz się tylko ty dla mnie i zrobię wszystko żebyś wróciła do mnie. Daniel K

Gość gość
Kasiu proszę włącz tel nie chcę żeby tu każdy czytał o naszych sprawach. Proszę Cię Daniel K

Gość gość
oo to pewnie żółte wysłałeś

Gość gość
A co nie widziałaś tych kwiatów? Daniel K

Gość gość
żółte to on ma, ale pewnie papiery XDD

Gość gość
Projekt "kasia" trwa, zapraszamy wszystkich do uczestnictwa.

Gość gość
Kasia proszę Cię o ostatnią dla mnie szansę. Zależy mi na Tobie i to bardzo, pamietaj że Cię kocham. Daniel K

Gość gość
Kasiu skarbie proszę Cię o ostatnią szansę. Zakochałem się w Tobie i to bardzo niż myślisz. Załóż maila lub włącz tel proszę Cię Skarbie. Daniel K

Gość gość
Magda wiem co zrobiłem i zdaję sobie sprawę ale widzisz to nie ja byłem bo piłem i dlatego tak się zachowywałem byłem i jestem o Ciebie zazdrosny bo Cię naprawdę Kocham. I pamiętaj że mi zależy na Tobie i to bardzo. Stefan z biedry

Gość gość
k***a jakich słów mam użyć, żeby do ciebie dotarło, że nie dam ci już żadnej szansy!!! żadnej żadnej żadnej

Gość gość
Kasiu ale tu się podszywają. Kasia ty i ja wiem co zrobiłem wiem że przejebałem z tym sprawę ale pamiętaj byś mogła dać ostatnią szansę której bym nie zepsuł. Daniel K

Gość gość
żadnych kwiatków nikt nie widział chyba że wirtualne w twej wyobrażni

Gość gość
Przecież widziałaś te kwiaty. Daniel

Gość gość
K***a już mnie nie interesuje mnie jaki będziesz. Nie przełamie sie do ciebie nigdy i nie dam już żadnej szansy. Wbij sobie to do łba! To też jest jeden z powodów, że z Tobą nie daje rady wytrzymać, że nic do ciebie nie dociera. Ja swoje, a ty jak zacięty maniak swoje. Żegnam.

Gość gość
jakich kwiatów świetny kit

Gość gość
Kasia ja Cię naprawdę Kocham proszę spróbujmy to od nowa a przekonasz się jaki będę i że tego nie zepsuję. Proszę. Kocham Cię nad życie i jesteś moją miłością. Daniel

Gość gość
Jprdl nic do Ciebie nie dociera. Nie dam Ci nigdy żadnej szansy. A ty znowu napiszesz "daj mi szanse". I tak już po raz tysięczny, to jest maksymalnie wk****jące.

Gość gość
Przekonała byś się że mówię prawdę że cię też Kocham. Kasiu załóż maila bo nie chcę żeby każdy wiedział tu o naszych sprawach co się dzieję między nami. Daniel

Gość gość
Żegnam.

Gość gość
Kasiu to co mam zrobić jak Cię bardzo Kocham?????? Na pewno nie chcę innej bo ja chcę Ciebie i tylko Ciebie. Daniel

Gość gość
Niczego nie założę i nie będzie już żadnej szansy. Jeśli to dalej do ciebie nie dociera, to znaczy że masz jakieś ograniczenia w głowie. A od teraz, już żaden wpis nie będzie ode mnie. Niech się podszywają do woli. Żegnam. K.