Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy witać nowych sąsiadów?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam w bloku w kształcie litery L. Paląc papierosa zauważyłem, że mam nowych sąsiadów, którzy akurat remontują mieszkanie. Zastanawiałem się czy nie zapukać do nich i czy by nie zaproponować pomocy. Ale czy nie wyjdę na osobę nachalną? Czy tak w ogóle wypada?

Gość gość
na pewno spodobał ci sie sąsiad i umysliłeś sobie żeby spuścić mu się do d**y

Gość gość
Ile ci płacą szpiclówo? A może chcesz poderwać faceta, jeśli to jest małżeństwo?

Gość gość
pewnie już zwalił gruchę na konto nowych lokatorów

Gość gość
Zależy gdzie mieszkasz. Ja od 9ciu lat mieszkam w Trójmieście, nie znam wszystkich sąsiadów z klatki, może 5 rodzin... I to tylko z widzenia, jesteśmy na dzień dobry. Jest taka rotacja że nie nadążam kto jest nowy, kto gościnnie a kto wynajmuje. Remonty są bardzo często i nie przyszło mi do głowy aby iść i pytać czy to ktoś potrzebuje pomocy czy jak??? Ośmieszyłabym się chyba i wyszła na wścibską babę...

Gość gość
Myślę ,że wypada jak najbardziej ,tylko uważaj żeby nie wykorzystywali za bardzo twojej pomocy Co do odpowiedzi powyżej -żenua :|

Gość gość
a może oni nic nie remontują tylko betonują zwłoki w ścianie? a ty bezczelnie ze swoim wścibskim nochalem wszystko spierdoilisz

Gość gość
Chyba żartujesz? Teraz częściej robią remont ludziom fachowcy z jakiejś firmy, po co się pchać gdzie nas nikt nie oczekuje. Lepiej postaraj się rzucić palenie ☺

Gość gość
Jak to zrobiles ,ze wyszedł ci w poscie ten duszek żółty?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola)