Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dietetyk czy trener personalny?

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym przybrać troche na wadze i zastanawiam sie czy lepiej zglosic sie po prostu do dietetyka, ktory pomoze mi dobrac odpowiednia dietę czy moze do trenera personalnego. Czy to nie ma znaczenia?

Gość gość
korek analny

Gość qweRRzaX
Ja mocno polecam catering DIETETYCZNY :P Bardzo fajna sprawa, wygodnie, smacznie i łatwiej niż gotowanie samemu. Ja korzystam z mrrollo pl :P

Gość gość
Tez mam wykupiony catering na mrrollo ale ja robie od kilku miesiecy redukcje. Nie wiem jak dziala u nich opcja, zeby zlapac kilka kg ale redukcja jest swietna :)

Gość SoFrendsYe
Lub jeden i drugi - porownywac informacje i wybierac najbardziej spójne :) Albo tak jak ktos pisal- catering ^^ I nie martwisz sie o nic :P

Gość gość
Tak polecaliście catering z mrrollo pl , że skusiłam się, zamówiłam i powiem wam, że nie załuje ;) Zamawiam od nich od miesiąca regularnie jedzonko i jestem bardzo zadowolona;) Ostatnio nawet namówiłam koleżanki z pracy na złożenie zamówienia.

Gość gość
Dieta + trener personalny to chyba już 100% sukcesu. Ja zdecydowałam się jak na catering dietetyczny z dietbox dla osób aktywnych fizycznie bo 45 razy dziennie jestem na siłowni.

Gość annnkakaka
U mnie dieta to wygodnadieta.pl - dzięki nim jem zdrowo i wiem że dobrze, a jesli chodzi o trening to mam spotkania dwa razy w tygodniu z trenerem i to jest super sprawa, motywuje mnie i pokazuje jak dobrze wykonywac ćwiczenia.

Gość gość
Z przybraniem na wadze jest trochę gorzej niż z jej zrzuceniem. Moja koleżanka też nie umie przybrać :/ Ja zamówiłam catering dietetyczny na tej stronie https://masterdieta.pl/ ale po to żeby zrzucić zbędne kilogramy, ale może na przybranie też da radę. Jedzenie jest naprawdę dobre, aż byłam zaskoczona. Jeżeli jesteś ze Śląska to szczerze polecam.

Gość gość
Zdecydowanie trener personalny, który zajmie się tobą indywidualnie i będzie czuwał nad procesem pracy nad swoim ciałem. Bardzo dobry zarówno pod względem osiąganych efektów jest Albert Kośmider. Więcej info na temat tego co robi i jakie osiąga efekty można znaleźć na stronie www.albertkosmider.pl. Polecam ;)