Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsisis

Ile wydajecie na jedzenie

Polecane posty

Gość gośćsisis

I gdzie lubicie robić zakupy? Ja zazwyczaj robie takie duze hurtowe zakupy z jedzenia w Lidlu Auchanie albo Tesko czy Sparze.W lidlu jednorazowo 470, 350 zł czy 290 zł.tak z dwa trzy razy w miesiącu ,zapakuję do lodowki,i mam spokoj na jakiś czas niż takie latanie po troszku.W sparze i w Tesco np dzis z corką zrobiłysmy zakupy za 190 zł a cała góra jedzenia.Fajne są takie zapasy na dłużej.jakieś mieso owoce cos do chlebka wedliny sery serki misko mielone,napoje soki, kawy cherbaty nabiał olej masła jajka kasze,makarony ryż karma dla psa,trochę owocow suszonych zapas herbatnikow,srodki czystosciowe typu pasta do zebow,papier,proszki płyny to zawsze hurtowo.500 + sie przydaje .Od 4 m nie pracuję ale jak jeszcze pracowałam to też zawsze takie zakupy robiłam z jedzenia nawet za ponad 500 zł.Wole miec zapas..potem tylko wyjmuję i gotowe ..nie trzeba myslec co na obiad czy kolacje albo latac co chwile po vis do sklepu.Pomocna jest lista zakupow.Lubie miec w kuchni mini magazyn,moj tato tez zawsze tak robi.

Gość gość
Kurcze herbatę a nie cherbatę oczywiscie a teraz to nawet zakupy w czasie pracy sobie będe mogła robić bo siadam za kasę...wiem ,że troche to stanowisko do mnie nie pasi ale musze sie odkuć.Od konca wrzesnia nie pracuję.Wymarzona byłaby praca na masażu..ale gdzie?

Gość gość
ja kupuje slonine i cebule w lewiatanie i robie smalec ,wydaje nato 10zl na tydzien + 3 chleby 9zl x 4=76zl miesiecznie i dvpa mi rosnie:-P