Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękna dziewczyna i wątpliwości, jak się nie angażować

Polecane posty

Gość gość
Tak, musi oznaczać. Tak wlasnie mysla mezczyzni. I ze miala kazdego.

Gość gość
gośćhj88yg dziś Nie, bardziej jej zachowanie na to wskazuje... Tak szybko dąży do kontaktu cielesnego... o to chodzi. Przecież po kilku spotkaniach nie ma szans, żeby mnie kochała. To co najwyżej pożądanie, zauroczenie, nic więcej.

Gość gość
gośćhj88yg dziś Nie, nie o to chodzi... Ale jeśli po kilku spotkaniach ona pragnie seksu ze mną... Ona nie może mnie kochać... nie po takim czasie... może to być co najwyżej zauroczenie, pożądanie...

Gość gość
moze kochac od razu od pierwszej rozmowy ..a potem jest glebiej az wpadasz jak sliwka w kompot...najpierw platonicznie...potem dramatycznie. niestety

Gość gość
nie ma miłości od pierwszego wejrzenia ale pożądanie i namiętność może być (zbyt często mylicie chemię i biologię z miłością), facet ma słuszne obawy że dziewczyna jest po prostu zwyczajnie napalona, może tak być

Gość gość
to ty tak twierdzisz ze nie ma, bo tego nie przezylas. pewnie w te głupoty wierzysz ze milosc przychodzi z czasem bla bla

Gość gość
nie głupoty tylko nauka i badania, jest zakochanie, są też romantyczne początki ale miłość to coś jeszcze innego, ludzie często chcicę czy zakochanie mylą z samą miłością, radzę się podszkolić a nie powielać zaprzeszłe mity

Gość gość
wez dziewczynko idz ju zspac, ja sie zakochalam od pierwszego wejrzenia i kocham go 8 lat wiec wez zbastuj. guzik wiesz

Gość gość
Zakochanie to nie to samo co miłość kompletna :) To tylko wstęp do miłości ale może się też szybko wypalic nie przeradzajac się w miłość. Autorze dziewczyna może być mocno zauroczona, może już się w Tobie zakochuje a może nie.. Niestety tutaj się tego nie dowiesz. Masz watpliwosci bo jest zbyt otwarta jak na Twoje kanony, to bolączka wielu facetów ze obawiają się ze taka kobieta może szybciej i łatwiej zdradzić. Póki się lepiej nie poznacie zostanie Ci gdybanie. Może te obawy są jedynie Twoim wymysłem, a nawet bardziej Twoich kompleksów? Przydałoby się żebyście się częściej widywali.

Gość gość
Czestsze widywanie = seks,bo to wisi na wlosku. Tylko jak oowiedzialem,dla mnie seks,to cos szczegolnego. Mam na nia ogromna ochote,ale wolalbym z nim zaczekac na dojrzalsza relacje. Tylko wiem,ze kiedy zobaczy moja odmowe,moze to odczytac,ze jej nie chce. Takiej dziewczynie na pewno zaden facet sie nigdy nie oparl...

Gość gość
"Takiej dziewczynie na pewno zaden facet sie nigdy nie oparl... " Może tak być, ale wyobraź sobie że o mnie podobnie myśleli, że mam już spore doświadczenie z racji powodzenia, flirciarskiej natury, poczucia humoru itp. itd. a ja wówczas nawet nie miałam za sobą pierwszego pocałunku :) Więc samo myślenie to jedno a fakty mogą być inne. Pewnie ta odległość wzbudza większą tęsknotę, ale jak Ty chcesz ją w ogóle poznać jak sugerujesz że widzenie = seks. Możesz przecież jakoś zaznaczyć że bardzo Ci się podoba i chciałbyś najpierw więcej o niej wiedzieć, gdzieś wychodzić, rozmawiać. Musisz podjąć jakąś męską decyzję. Albo jesteś konsekwentny i starasz się ją poznać bez łóżka albo (jak sugerujesz) spotykacie się, uprawiacie seks i patrzysz co dalej :P

Gość gość
Czytam wątek od poczatku, widze w nim trochę siebie a więc odpowiem. Jestem również atrakcyjna kobieta , raz spotkałam się z odmowa no nie wprost ale tak, nie doszło do zacisnenia więzi..choć, bardzo tego pragnęłam. On o tym wiedział niemalże od samego początku. Ja? Wpadłam po uszy :) od pierwszej chwili. Zaczarował mnie sobą od razu i w wzajemnością.. Nie będę wnikac w szczegóły dlaczego do seksu nie doszło ale efekt jest taki, że Tak- poczułam się odrzucona, moja samoocena delikatnie spadła. Mimo że mamy kontakt i widać że oboje dalej darzymy siebie uczuciem to..pozostała blokada, której nijak nie potafie zdjąć. Nie chodziło mi tylko o seks, chociaż tak mogło to wyglądać.. ja się po prostu zakochałam. Tak mocno jak nigdy w nikim. Dlatego autorze. Nie daj jej odczuc że jej nie pragniesz tak.jak ona ciebie. Bądź szczery , powiedz np ze jest dla ciebie szczególna i przyjdzie czas na bliskość a najpierw chcesz ją bliżej poznać.

Gość gość
Kiedy dawalem jej na rozne sposoby znac,ze chce ja najPierw poznac zapytala,czy wierze w bajki,ze nie mozna robic tego rownoczesnie. Odnosze wrazenie,ze jej bardzo brakuje seksu,bliskosci faceta i jedynie to wlasnie mnie blokuje.

Gość gość
No i co z tego autorze ze pojdziecie do lozka co sie wtedy stanie, boisz sie ze bardziej sie zaangazujesz a teraz juz nie jestes zaangazowany?? Poza tym to dziala w dwie strony ona tez moze bardziej zaangazowac sie po seksie co jest typowe dla kobiet. Jesli bedziesz opoz n ial ten moment i niewazne co powiesz uwierz ona odbierze to jako ze cos kręcisz, albo ze wlasnie nieko j iecznie jej sie podobasz. Jesli n ie chcesz tego zepsuc idz i badz mezczyzna i daj jej to czego chce.

Gość gość
11 29 A juz Ci odpowiadam dlaczego napisała czy wierzysz w bajki. Ja napisałam do tego kogoś dokładnie to samo .. :) Kobiety takie jak my ( ładne, atrakcyjne z dużym powodzeniem) bardzo często są adorowane przez mężczyzn. Wystarczająco dużo słuchałysmy o tym, jak bardzo jesteśmy oh i ah ... tylko że w praktyce okazuje się że żaden z tych delikwentow nie okazuje się być mężczyzna. To, co na początku próbują nam wmówić o naszej wyjątkowosci itp to steki bzdur! Szybko schodzimy na ziemię , stając się kobietami z takim chłodem, z takim szybkim analizowaniem czy coś tam się opłaca czy nie. .. stąd jej takie podejście . Moje odmienił on . Niestety cierpie wciąż zakochana od 4 lat.

Gość gość
Odmienił właśnie innym podejściem do mnie. Tym, że nie chciał bliskości tak szybko..tak jak Ty od niej. Pokaż jej lepszy świat. Prawdziwa miłość.

Gość gość
Pragnę jej, seksu z nią, ale jednocześnie nie chciałbym się za mocno angażować, a boję się, że seks spotęguje to zaangażowanie. gość wczoraj Jeśli okaże się uczciwa, to ja chcę ją za żonę. x Sam sobie przeczysz.

Gość gość
Ja tez jestem piekna kobietą ale gdyby jakis facet odmowilby mi sexu byloby to dla mnie upokarzajace niewazne co by za tym stalo. No chyba ze bylby chory i by to wyjaśnił.. Ale w innym przypadku pomyslalabym ze ma żonę i nie chce doprowadzać do sexu bo wtedy bedzie to pelnowymiarowa zdrada, ma jakies kompleksy badz jest impotentem, nie podobam mu sie. To ze pojdziecie do lozka nie znaczy ze nie bedziesz traktowac jej powaznie, brzmisz w tej chwili jak baba ktora boi sie zw zostanie wykorzystana przez dziewczyne ze okaze sie ze ona chce tylko seksu az niewarugodne!;) Po prostu dalej utrzymujcie kontakt pokazuj jej ze jest dla ciebie wazna nie tylko ze wzgledu na cielesnosc, po co sie powstrzymywac jesli oboje tego pragniecie, to nienaturalne.

Gość gość
Eh tobie tez sie podoba głownie przez wyglad nawet jesli zrobicie to i odejdzie to co z tego?Bedziesz mial wspomnienia a skoro masz na nia ochote nawet jesli sie to skonczy i tak kazdy zwiazek sie skonczyu i kazda relacja

Gość gość
Ok autorze noie rov z siebie takiego porzadnego gdyby była gruba nawrt bys ni myslal o angazowaniu.

Gość gość
gość dziś Zależy mi też na tym, żeby moja przyszła żona nie musiała się martwić, że przed nią miałem xx kobiet...

Gość gość
Seks poza małżeństwem jest grzechem.

Gość gość
Piekna i tak moze zdradzic bo jest cały czas adorowana

Gość gość
gość dziś Więc do urody potrzeba też odpowiedniego sterownika, który siedzi w głowie, ale żeby go poznać, trzeba czasu, stąd moje pytanie jak to zrobić, żeby nie angażować się za mocno na razie.

Gość gość
Ja pierdziele nie rozmiecie że dla większości mężczyzn seks wiąże się z uczuciami i odpowiedzialnością. A uczucia dla nas to coś więcej niż kilka spotkań.

Gość gość
gość dziś ----na ironię kobiety sie bawią seksem i w ogóle tym nie przejmują nie mówiąc o trzymaniu dziewictwa.

Gość gość
Tak bo facet myslkac o seksie mysli o miłosci ha ha na nie rosmieszajcie mnie chyba milosc do cycko0w i d**y zal :D

Gość gość
A ty czytasz ze zrozumieniem? Facet właśnie nie chce jej przelecieć odrazu ,jesli nie stworzył zawiązku emocjonalnego,a kobiety piszą tutaj baw sie i szalej. Pozatym jakie cycki u polek? Chyba szerokie bary,zresztą polki chyba same nie latają za niskimi i chudymi nieśmiałymi i biednymi facetami? A koleś w odróżnieniu od tak lubiących przygody polek chce mieć zwiąże emocjonalny z tą kobietą a nie odrazu seks.

Gość gość
No ale kobiety tego nie zrozumieją. Większość facetów nie pójdzie do lóżka z obcym człowiekiem tak jak wy na 4 czy pierwszej randce.

Gość gość
Facet jest po0loigamista z natury i potrzebuje kilka kobiet na raz taka jego natura i nawet z boginia nie będzie spełniony taka biologia czlowieka.Facet sie znudzi jedna kobieta i seksem z nia po jakims czasie.