Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 lat i brak chęci do życia

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Nie mam najmniejszej motywacji do zycia. Zdarzaja sie tylko dobre momenty, reszta to udreka i bol istnienia. Nie mam dziewczyny, jedynie kilku przyjaciół. Czuje sie wypalony. Powiecie, ze popieprzylo sie małolatowi od dobrobytu, a wszystko co mam zawdzieczam jedynie sobie. Dzieciństwo zniszczylo mi psychikę, nie wiem jak sie odbudować.

Gość gość
szybko

Gość gość
mam tak samo, też w dużej mierze przez dzieciństwo. Mam 29 lat a czuje taką pustkę, czasami chciała bym już umrzeć czuje sie jak by całe życie było za mna

Gość gość
wszystko sie moze zmienic.zycie przed toba.masz tysiace mozliwosci, lacznie z wyjazdem za granice i odcieciem sie od przeszlosci, rozmaitymi studiami i szkoleniami, nowymi znajomosciami i przyjaciolmi.19 lat to poczatek doroslego zycia.jak sie teraz nie ustawisz za 15 lat bedziesz zalowac.ja mam 36 lat i moze powiedziec ze przegralam zycie bo na wszystko juz za pozno, najlepsze lata za soba i tylko starosc i smierc jest faktem zblizajacym sie

Gość gość
tak a propo, w moich czasach rzadko jakis 19 latek byl w zwiazku, chyba kilkoro na cale liceum.teraz sie tak porobilo ze 12 latek bez pary nazywa siebie singlem i buszuje po stronach randkowych a 19 latek to juz stary kawaler.to ze twoi znajomi maja dziewczyny to zbieg okolicznosci i tobie sie wydaje ze kazdy musi miec

Gość gość
zapisz się do wojska

Gość gość
Pomysł z wojskiem fantastyczny, tylko, ze mam kategorie, ktora calkowicie mnie wyklucza z tej opcji ze wzgledow zdrowotnych.