Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość~~

Co z tą Broken

Polecane posty

Gość gość~~

Ma męża, narzeczonego, faceta, chłopaka, kochanka lub przelaciela? Podobno aseksualna księżniczka (wiem, czytałem że nie tylko). Szczypie w pruderię, nawet jak nie ma mowy o seksie. A z drugiej strony pisała że ją to forum skrzywiło, nie tylko w kontekście wiedzy seksualnej, że tak powiem. Niby tulaśna aseksualnie, ale nie wygląda to tak całkiem. Ciężko rozgryźć. No i kot na punkcie kotów, które lubią być podgryzane. Spora wczuwka z jej strony. Jeśli z tematem się powtarzam, to może podacie linki.

Gość gość~~
Rzecz jasna chodzi mi o brokeninside87.

Gość gość
w*********j!!!!!!!!!!!!!

Gość gość~~
@gość09:05 Ale o co te nerwy? Nie lubisz Brnken, czy jak? Czemu? Normalnie jakbym rozpostarł płachtę na byka. Aż takiej reakcji na nią jeszcze nie widziałem. No chyba że to reakcja na mnie. Ale czemu? O co kaman? Przeoczyłem coś? Złamałem jakąś regułę? Czy Broken to persona non grata?

Gość gość
Bardzo dziecinna jak na 28 latke...

Gość gość
brzydka dziewica i tyle, podobno twarz 2/10 z wielkim kartoflem po środku. nikt jej nie chce i tyle

Gość gość
ma coś ewidentnie z głową nie-halo. do tego coś co ją skreśla to fakt, że jest brunatną, faszystowską świnią. Ja nawet podejrzewam kto to jest w rzeczywistości; pewna kaleka niewychodząca z domu od lat, która nic nie wie o prawdziwym świecie, a wiedzę czerpiąca z tv i internetu. A mieszka w płd-zach polsce

Gość gość~~
@09:18 Okej, tyle że ja też czasem jestem dziecinny, bo lubię się powygłupiać, a jestem nieco od niej starszy. Ale podejrzewam że masz coś innego na myśli niż wygłupy. @09:30 Okej, dziewice mi nie przeszkadzają ^^ To pikna sprawa, acz nie mam fisia na ich punkcie jak taki jeden XD co zarzucał do bólu cały dział ogólny tematami o dziewicach. Co do oceny 2/10 to bym chciał zobaczyć. A nikt jej nie chce mówisz. A składała oferty na forum czy po prostu kręci się wokół tej kwestii?

Gość gość~~
@09:51 Kurde, to co, jest na lekach, czy jak? Bo nie wygląda, acz ja się nie znam na tyle by przez internet to ocenić. Wiem jak ktoś na żywo wygląda po takim szajsie gdy go kogoś tym przelekują, ale jak ją czytam to jedyne co widzę to okresową chandrę i abstrakcyjne poczucie humoru. No ale za krótko odwiedzam forum by powiedzieć coś więcej.

Gość gość~~
@09:51 Brunatna? Ale że w sensie nawołuje do ludobójstwa, czy jak? Bo jeszcze nie natrafiłem na jej komentarze w tym guście. O kalectwie też nic nie wiem, ale dziewczyna dość... hmm... tulaśna i w sumie sporo po nocach siedzi na forum. Acz jak łatwo zgadnąć też mi tak się tu przychodzi, tyle że ja to nocny Marek od zawsze.

Gość gość~~
Ogólnie nietypowa ta Broken. Ciekawe czy będzie na mnie zła za ten temat? Czy raczej pociamka mnie jakimś śmiesznym tekstem? Nie sposób przewidzieć. Acz wiem że różnie na forum z nią postują.

Gość Rescator555
O ile zdazylem ja poznac na tym forum przez 4 lata, to fajna, wrazliwa i madra dziewczyna. Co prawda o bardzo konserwatywnych pogladach, ale w granicach rozsadku. No i jak deklaruje calkowicie aseksualna, ale jesli tak lubi, to jej sprawa. No i lubi tygrysy, a to przeciez najpiekniejsze zwierzeta na tej planecie.

Gość gość~~
@Rescator555 A wiesz co, też zauważyłem coś w ten teges. Konserwatyzm, ale i teksty o klepaniu po... hmm... pupie, acz że niby co jak co to to nie ona ^^ Acz co to ten aseksualizm w jej wydaniu to ja nie wiem bo sporo o tygrysich ogonach wspomina... tych pięknych zwerzaków, hehe. Ale widzę że ktoś tu ma inwencję dotyczącą nicków. Nie wnikam. x Może coś Broken doda do tematu.

Gość gość~~
Temat spada w dół, więc podrzucę go jeszcze dwa razy, raz na wieczór i raz na noc, gdy Broken wróci do aktywności.

Gość gość
Też mnie intryguje ta dziewczyna. Jestem tutaj nowa i jak na początku widziałam jej wpisy, to drażniła mnie trochę i myślałam sobie, że coś z nią jest nie tak, ale później dała się poznać od lepszej strony i w sumie ciekawa jest to postać na tym forum. :)

Gość gość
Haha a ja nie czytuję pierduł ! :D

Gość gość~~
@Broken Obrazisz się, czy się nie obrazisz. Nie obrażaj się. Nio. Ależ wodzu co wódz...

Gość gość
22:57 a ja wole poczytać o pierdołach niż o bachorach, rodzeniu i ciążach.

Gość gość
Broken od dawna nie śpi, więc może temat zbyt drażliwy. Albo zbyt strachliwy ;[

Gość gość
Może :(

Gość gość
Nudna, egocentryczna, brzydka kokieta udająca dziewicę którą dawno nie jest - za dużo wie o seksie :o

Gość gość
Broken pisze na zmianę jako dziewica i jako prostytutka.

Gość gość
zabawia różnych na cafe ale tylko tutaj ,nikogo nie chce poznawać realnie,możliwe że jest projektem

Gość gość
Broken to projekt kafe,stoi za avatarem mężczyzna.

Gość gość
Mężczyzna? Taki co wygląda jak kobieta? Czy podszyw?

Gość gość~~
@gość05:57 Wolałbym żeby tak nie było. Już choćby z powodu tego w jaki sposób z nią pisałem. To jest, jak z dziewczyną (co prawda nietypową) a nie jak z facetem. Może jednak za dużo o tych ogonach ^^ Nic to,pewnie się nie dowiem. Temat można zostawić,bo i tak pewnie nie odpowie publicznie na pytania w moim poście. Myślałem że coś ktoś wie o niej pewnego o czym sama już może kiedyś napisała. Ale ona chyba ze stanem cywilnym nie chce się określić ;[ Dzięki za odpowiedzi, acz niektóre zaskakują (same w sobie).