Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje 2017

Polecane posty

Gość gość
A my już wybraliśmy sobie miejsce na naz wakacyjny urlop. A dokładniej to jedziemy sobie do Ustki do hotelu Grand Lubicz http://www.grandlubicz.pl/. Byliśmy tam rok temu ale tylko na weekend i postanowiliśmy że w tym roku zatrzymamy się już na dłużej, bo miejsce po prostu wymarzone :D Jest bliziutko do plaży, hotel jest naprawdę super, także wszystko czego potrzeba do udanego wypoczynku :)

Gość gość
Egipt :O

Gość majoreei
Mi się udało i za 2 tygodnie jedziemy do Chorwacji z dziećmi. Mamy wynajęty ładny apartament na Bookaparcie, mam nadzieję, że spełni moje oczekiwania.

Gość gość
SPA Unitral w Mielnie - byliśmy na początku sierpnia, było po prostu rewelacyjnie. W kilku spa w życiu byłam, ale nigdy w takim dobrym. Zresztą, fajnie, że można się tam wybrać całą rodziną, bo mają też masę atrakcji dla młodszych dzieci

Gość gość
ja mam w unitralu zabookowany pobyt pod koniec października! takie spa to idealna opcja na jesień! Jeżeli ktoś akurat wtedy np. ma urlop. Ale przez zimę u mnie w pracy szykuje się prawdziwe szaleństwo, wiec warto sobie przed tym troszkę poodpoczywać :D