Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy się spotkamy Piękna ?

Polecane posty

Gość gość
Nie trzeba mi twojej porady, bo prawo znam. Kiedyś w przedszkolu przy dziecku, zostałam wyzwana przez jednego pana od "świętojebliwych" a pani dyrektor kazała mi zapomnieć o sprawie. Na policję nie zgłosiłam, tylko dla dobra dziecka. I gdzie to prawo i poszanowaniu, o którym tak wspominasz?

Gość gość
Ty znasz, inni nie znają. Każdy skorzysta.

Gość gość
i był sobie fajny wątek...

Gość gość
Do gosc19,07 nalezysz do PISu

Gość gość
gość dziś Przecież nikt tutaj nikogo nie obraża. Normalni ludzie się nie sądzą. ans: Mylisz się, i to bardzo. To, że żyjemy w kraju chrześcijańskim, który zaleca miłość bliźniego i wybaczanie (co też prywatnie zalecam), nie oznacza wcale, że osoby prywatne mają pozostawać bezczynne i bezbronne wobec aktów przemocy, gwałtów na ich dobrach osobistych lub innych naruszeń. Normalni ludzie również się sądzą. Tolerowane zło się szerzy, więc nie można go tolerować. Trzeba uczyć ludzi odpowiedzialności, bo wybaczyć sobie nawzajem można również dopiero po oddaniu pewnych spraw w ręce wymiaru sprawiedliwości zgodnie z literą obowiązującego w RP prawa. Wszystkie takie rodzinne akty przemocy powinny trafić do sądu: http://f.kafeteria.pl/temat/f1/czy-maz-moze-filmowych-zone-bez-jej-zgody-p_6706473

Gość gość
Ja, przynajmniej nie zamierzam się z nikim sądzić, a już na pewno z rodziną. Nie mam takiej potrzeby. A wy jak macie pieniądze i zdrowie, to się sądźcie. I proszę założyć swój wątek a nie w ten z butami weszliście. Tytuł wątku jest inny. I treści jakże się różnią..

Gość gość
20:03 Wątek jest na forum publicznym i każdy może skomentować treści, które budzą w nim niesmak.

Gość gość
niesmak...to sprawa gustu

Gość gość
Temat dyskusji: Kiedy się spotkamy Piękna ? gość wczoraj Jesteś coraz starsza smutas.gif Chyba odpuszczę smutas.gif && gość dziś Ja, przynajmniej nie zamierzam się z nikim sądzić, a już na pewno z rodziną. Nie mam takiej potrzeby. A wy jak macie pieniądze i zdrowie, to się sądźcie. I proszę założyć swój wątek a nie w ten z butami weszliście. Tytuł wątku jest inny. I treści jakże się różnią..lapka.gif ans: Treść postu z 20:03 nie współgra z treścią postu z 17:22. Temat został założony na forum publicznym^, jest obraźliwy^ i wyraźnie skierowany do osoby obcej^, a nie do członka rodziny. Aby wskazać prawną ignorancję, nie powinno się zakładać swojego własnego wątku, tylko wejść z butami w ten już utworzony. Kłamstwa i nieścisłości w nim zawarte już zostały pokazane (^), więc można się tylko domyślać liczby innych naruszeń. Osobę, której ten temat może dotyczyć, zachęcam do konsultacji z prawnikiem. Społeczeństwo trzeba wychowywać.

Gość gość
Nawet, gdyby ktoś do mnie skierował ten wątek, to podziękowałabym za szczerość i prawdę. Zawsze warto wiedzieć, co ludzie myślą.

Gość gość
20:50 Autor nie myśli tak, jak napisał, bo by nie chciał się spotkać. Autor manipuluje i celowo poniża, by w swoim mniemaniu uzyskać kontrolę i przewagę. Zostało też okazane, że kłamie jak z nut. Zarówno obraza, jak i komplement, powinny być podpisane i wysłane drogą formalną. Drogę nieformalną również można prześledzić na wypadek, gdyby autorem tematu był przyczajony krokodyl, który popełnia wykroczenia lub przestępstwa, działając na szkodę innych.

Gość gość
Autor to stary azor bez zębów

Gość gość
i zobaczcie co was może spotkać nieśmiali, szczerzy? czy nie lepiej się spotkać formalnie, w 4 oczy. Wolicie skończyć w sądzie, chociaż jesteście Bogu ducha winni? Żal mi was i szkoda. W sumie przez naiwność, pochopność, być może emocje utracicie reputację, może dobre Imię. Zachęcam do rozmów osobistych, pokonywania strachu, własnych ograniczeń...Dajcie spokój. Lepiej iść stąd. Szkoda zdrowia. Pozdrawiam

Gość gość
To stary manipulant ale tym razem mu się nie uda bo ona może okazać się sprytniejsza od niego i skoro tu się płaszczy to najwidoczniej jej nie zależy na spotkaniu z nim a on nic zrobić nie może.

Gość gość
Chamstwo i kłamstwa nazywasz nieśmiałością? Pozdrawiam.

Gość gość
Przykro mi, ale dla mnie to nie chamstwo. Ktoś napisał prawdę, że jest już starsza i że chyba odstąpi i że jest za stara dla niego. Ten wpis świadczy o pewnym typie charakterologicznym i to wszystko. A teraz, do dzieła: powyłapujmy wszystkie chamskie wpisy we wszystkich wątkach...Zobaczymy, w których jest więcej. Przecież musi być sprawiedliwość....

Gość gość
Chamstwo i kłamstwa. Potem napisał, że to do kogoś z rodziny, więc się słusznie przestraszył. Sam jest pewnie starszy, a tu szuka łatwego młodego narybku, żeby nim móc manipulować i poniżać, że jest dla niego już za stary. Dobry prawnik jest na wagę złota, dziewczyny. Niektóre relacje należy kończyć w sądzie. Nie bójcie się walczyć o swoje prawa.

Gość gość
przepraszam, że jeszcze się wtrącam choć nie powinnam przepraszać, ale proszę nie przypisywać jemu tego, co ja napisałam. Tutaj byli różni autorzy.

Gość gość Beautyfulku
21.37 Wyjazd z tego tematu.Niszczycie nasz temat?Jakim prawem??

Gość gość
Autor tematu jest tylko jeden. Proszę nie kłamać i nie mydlić innym oczu.

Gość gość Beautyfulku
21.18 Żaden Azor .Jest niecały rok młodszy.

Gość gość
Proszę nie czynić ze mnie idiotki i nie wmawiać mi rzeczy nieprawdopodobnych. Takie miałam prawo się wypowiadać w temacie, jak każdy inny. Żegnam

Gość gość
21:45 Żegnam

Gość gość
21:45 Nie miałaś prawa wypowiadać się jako autor tematu, ale rozumiem z tego tyle, że autor tego tematu ma taką płeć, jaka mu w danej chwili jest na rękę. Sprawa powinna zostać zgłoszona, a jeżeli dotyczy konkretnej osoby prywatnej (po liczbie kłamstw obawiam się, że tak może być), autor powinien dostać m.in. sądowy zakaz zbliżania się do tej osoby.

Gość gość
jest autor tematu i autor gość. Zostaw tych ludzi w spokoju. Już mają cie dosyć.

Gość gość Beautyfulku
Zakaz zblizania sie ??a jakim to prawem??kim ty jesteś ze chcesz decydować o tym kto sie do mnie może zblizać a kto nie??Zakaz to wy dostaniecie a nie !!autor bo to ja o tym decyduję!!Powinnam was zgłosic do sadu za działanie za moimi plecami i bez mojej zgody .!!!Przebraliscie miarkę "!dosyć tego!!

Gość gość
zupełnie nastrój grozy

Gość gość
21:53 To Ty masz mnie dosyć. Ten temat jest niesmaczny, przemocowy, pełen kłamstw i tak też powinien być postrzegany. Pojawiły się w nim też wpisy, na podstawie których można domniemywać łamanie prawa pod postacią naruszania cudzych dóbr osobistych. Wiem, co czytam.

Gość gość
przestańcie ludzie! zupełnie jak dzieci!

Gość gość Beautyfulku
Nie jestes moim ojcem sołtysie pieprzony. zebyś miał jakiekolwiek prawo decydować o moim życiu.!!Po drugie jestem dorosła!!Po trzecie jakim prawem obcy gnoju interesujesz sie moim życiem ,ingerujesz w nie i działasz na moją i mojej rodziny sxkodę.Jakim prawem się pytam???