Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dość123456

praca za 1800 zł ?

Polecane posty

Gość dość123456

czy zostalibyście w pracy biurowej za 1800 zł ,wiedzac ze nie macie szansy na awans, szansy na podwyżkę ?

Gość gość
proszę o wypowiedz:) jestem ciekawy waszych opinii

Gość gość
Lepiej zdechnąć z głodu, niż zarobić w biurze 1800zł :P. O to ci chodzi ?

Gość gość
''Tylko idiota albo złodziej pracuje za 6 tysięcy '' a Ty chcesz pracować za 1800 zł?

Gość Bezrobotna3i3
zależy jeszcze czy się utrzymasz bo w metropolii dość ciężko wyzyc by było ....ja mam studia, pare lat pracy ,.... i jestem w odwecie zatem ja bym reflektowała 1800... bo mi zostaje wizja emigracji ;/

Gość gość123_
to zależy napisz coś więcej. czy to tylko dla Ciebie, czy masz za to żyć. zawsze można pracować a szukać czegoś lepszego

Gość gość
oczywiście! 1800 na rękę chyba lepsze niż 600zł zasiłku dla bezrobotnyvh?

Gość gość
zależy w dużym mieście typu warszawa czy nawet poznań to mało ale jakaś mieścina czy wioska to jest standard

Gość dosc123456
chodzi o to ile osob zdecydowało by się na taką pracę i nie zakładało żadnych zmian w długim czasie. w mojej pracy wiekszość osob pracuje powyżej 10 lat otrzymując ciągle taka sama pensję ja po 2 latach pracy za wskazaną powyżej kwotę, planuję jak naszybciej się zwolnić.

Gość gość123_
Nie bardzo zatem rozumiem po co ten temat? Jeśli chcesz zmienić to zmień. Nikt nikomu nie równy. JEdnemu będzie to odpowiadać drugiemu nie, a trzeci się boi zmian.

Gość dosc123456
gość123_ dziś temat jest założony po to zeby porozmawiać. chyba od tego jest forum :)

Gość 1800 to niewolnictwo
szukać innej pracy, a dalej pracować do tej pory, bo jakie wyjście?

Gość dosc123456
1800 to niewolnictwo dziś no właśnie wielu ludzi u mnie w pracy robi za tyle , zastawiam się dlaczego nie maja checi zmian, ja osobiście nie wyobrażam sobie zarabiać 1800 zł przez cale zycie

Gość gość123_
Czepiasz się :P Mówisz że chcesz zmienić po 2latach a pytasz. Po co pytanie skoro chcesz zmienić? Są ludzie co pracują za 5zł/h i pracują. Pytanie wrzucone trochę niejasno bo mało informacji podane.

Gość mądrość czasowa
dosc123456 dziś bo są tacy którzy godzą się na taką niewole, nie znaczy że i ty musisz. Jeśli wydaje ci się że zarobki polepszą twoją jakość życia to idź tą drogą, tylko pamiętaj że więcej to nie zawsze lepiej, często "więcej" to mniej

Gość gość
up

Gość gość
Jak masz mieszkanie po rodzicach albo mieszkasz z kimś i dzielisz opłaty na dwoje to jakoś da radę przeżyć za 1800zł.

Gość gość
Tylko rynek pracy tak wygląda, że na Twoje miejsce przyjdzie stado chętnych i będzie robić za tę kasę. Zależy czy masz perspektywy na lepszą pracę, jak nie, to o czym tu gadać.

Gdy nie ma co jeść i nie ma nikogo, kto pomoże, to zapewniam, że 1800 (rozumiem, że netto) w biurze jest dobrym rozwiązaniem. Istnieją ludzie, którzy pracują na produkcji w systemie 3 zmianowym za mniejsze pieniądze i często mają wyższe lub średnie wykształcenie ale pracy dla nich nie ma, a oni nie mają nikogo, kto da pieniądze lub nawet pożyczy.