Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po zerwaniu z dziewczyną strasznie brakuje mi smaku jej cipci

Polecane posty

Gość gość

to jednak uzależniające... też tak macie?

Gość gość
co w tym dobrego?

Gość gość
nie wiem, ja uwielbiam... to coś niepowtarzalnego... lekka kwaskowatość, ta delikatność wyczuwana językiem... bardzo charakterystyczny smak...

Gość gość
Ja tak mam, od kilku miesięcy nie mam kobiety i jakoś niespecjalnie dążę do tego aby ją mieć, a najbardziej czego mi brak, to właśnie lizania cipki, o seksie w ogóle nie myślę, ale minetka siedzi mi w głowie dzień w dzień :)

Gość gość
szok

Gość gość
gość dziś czemu?

Gość gość
czy kazda cipka tak samo smakuje?

Gość gość
gość dziś nie, każda smakuje nieco inaczej

Gość gość
przecież to przyjemność tylko dla niej. Ty w żaden sposób nie uzyskasz w ten sposób spełnienia.

Gość gość
gość dziś nie szkodzi... straszliwie mnie to podnieca... po minetce dochodzę w kilka minut...

Gość gość
Dla normalnego mężczyzny zaspokojenie kobiety i możliwość patrzenia jak przeżywa orgazm to bardzo przyjemne doświadczenie.

Gość gość
a penis jest twardy, jak kamień... zawsze tak mam, ale to chyba normalne... jednak nie mogę za długo robić minetki, bo strasznie mnie zaczną boleć jądra ze względu na nadprodukcję... w sumie wiem, że może nie wszyscy lubią to robić, ale jest to dla mnie niezrozumiałe, podobnie jak dziewczyny, które nie lubią robić loda

Gość gość
chciałabym miec takiego męża jak ty bo mój to wogóle mi minety nie robi mimo ze jestem zadbana

Gość gość
kup sobie beczkę śledzi, będziesz mógł memlać przez cały dzień

Gość gość
marze o minecie i mysle o kochanku bo mój mąż jest beznadziejny w ile masz lat autorze?

Gość gość
gość dziś Może za mocno go podniecasz... Ja na przykład niestety też nie mogę za długo, bo strasznie mnie to podnieca... no i wtedy potrzeba bodźców również dla mnie... czuję, że muszę natychmiast w nią wejść...

Gość gość
takich facetów to ja lubię:)

Gość gość
gość dziś 33 lata stuknęły i chwilowo sam... ale raczej niedługo skąd jesteś?

Gość gość
19. 42 i 19.43 Nie wiem ale myśle ze to nie to, podniecam go i wogóle bo jestem atrakcyjna moze nie pięknosc ale podobam się facetom. Cipke tez uwarzam mam ok. ja mu robiłam kilka razy loda bo chciałam i lubiłam to ale teraz nie robie bo to nie sprawiedliwe ze on mnie nie zaspokaja. Wydaje mi się ze on się tego brzydzi ..tego śluzu mokra itd..jestem z podkarpacia

Gość gość
gość dziś Wolisz minetkę, niż tradycyjną penetrację? Podczas penetracji nie dochodzisz?

Gość gość
gość dziś Poza tym nie widziałem jeszcze na żywo cipki, która by mi się nie podobała... Wychodzę z założenia, że jeśli twarz się podoba, to i cipką będzie się podobać. Generalnie zauważam prawidłowość, że im ładniejsza kobieta, tym ma ładniejszą cipkę - potwierdziło się to na kilku przypadkach.

Gość gość
19.56 dlatego nie rozumiem czemu on nie jest namiętny w łóżku ja jak czuje namiętnosc robie to na maksa..jestem z nim 10 lat i raz mi liznął cipke ..i na tym się skonczyło..mam zal do siebei samej ze tyle lat z nim jestem ale człowiek młody to głupi...coraz czesciej mysle o zdradzie bo tez chce miec cos z zycia

Gość gość
a ty mu robisz loda?

Gość gość
20.10 robiłam kilka razy ale przestałam bo on ani razu mi nie zrobił więc nie będę się poniżać, kochanek będzie zadowolony :)

Gość gość
Tyle się słyszy, ze seks nie jest najważniejszy, a tu proszę... jednak jest :P

Gość gość
niektorzy mysla tylko o seksie

Gość gość
nie tylko ale jest istotny w życiu i człowiek jest zły jak nie jest zaspokojony

Gość gość
Od 10 lat zrobił ci tylko raz? To jest niemożliwe... W każdym moim związku to byli faceci którzy robili mi to na różne sposoby przy każdym zbliżeniu a nawet czasem jako pieszczota- oczywiście z wzajemnością. Nie wyobrażam sobie takiego faceta...

Gość gość
20.24 Niestety tak, tylko raz i to nazwać minetą nie można, tylko raz liznął...czułam jakby coś nie tak z nią było przez niego ale oglądałam różne cipki w necie i ja mam normalną spoko cipke. Myślałąm ze to moze objaw pedofilski ze nie lubi cipki lizać ..mi sprawiało robienie mu przyjemnosci i dopiero po latach do mnie dotarło ze on tez powinien mi robic...wiem jestem głupia ;/

Gość gość
To faktycznie trafił ci się dziwny facet, ja nie wyobrażam sobie bliższego kontaktu z kobietą bez minetki, lodzika może nie być to mnie nie kręci, ze stosunku też mogę zrezygnować, ale z długiego lizania cipki nigdy.