Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta jest ładna i sama to musi miec cos mocno nie tak z charakterem

Polecane posty

Gość gość
Ale ogolnie to malo jest samotnych kobiet w tym wieku. Jednak ta normalna wiekszosc kogos ma...

Gość gość
gość dziś W końcu jakieś sensowne stwierdzenie. Pierdzielicie, jakie to kobiety są wymagające, jakie mają posrane charaktery, a prawda jest taka, że znakomita większość jednak jest w związkach.

Gość gość
nie wszystkie maja zawyzone wymagania.ale nie maja szczescia w milosci.

Gość gość
No coz, ostatnie czego chce to byc normalna, wziac slub, kredyt i narobic sobie gowniakow. Chce zyc po swojemu, moze przetrzec jakies nowe sciezki, a do tego potrzebuje drugiej tak niekonwencjonalej osoby. Jesli sie taka nie znajdzie, to bede dalej sama :)

Gość gość
nie wszystkie maja zawyzone wymagania.ale nie maja szczescia w milosci x A czym jest to szczęście w miłości? Niektóre osoby mają jakieś wyimaginowane wyobrażenie na ten temat rodem z kiepskich romansideł lub bajek Disneya. Związek to wcale nie jest wieczna sielanka i nigdy taki nie będzie, bo ludzie mają mnóstwo wad i sami uwielbiają komplikować swoje życie, goniąc za czymś o czym marzą, zamiast skupić się na tym co mają i wreszcie to docenić.

Gość gość
gość dziś chodziło chyba o to, że niektórzy nie mają nawet szczęścia, żeby kogoś spotkać i zakochać się. jak się nie ma nic, to trudno to docenić.

Gość gość
kobiety puste, nudne, bez ambicji, pasji, zamkniete w sobie i we wlasnym domu - tez zawsze beda same, tak jak ja, od lat brak chetnych do mojej reki:(

Gość gość
A ja mam 39 lat jestem singlem i poza sexem jestem samowystarczalny , a i na brak sexu nie narzekam teraz może z czasem myślę o jakiejś stabilizacji ale nic na siłę carpe diem pełna para :)

Gość gość
Na samotność ludzi składa się m,in hipergamia kobiet, a więc celują w najlepszych samców, a że ci są oblegani przez większość kobiet, to zwyczajnie nie chcą wiązać się na stałe, bo na seks mają dużo chętnych, a przy tym nie muszą znosić kobiecych fochów i całego babskiego s******lenia.

Gość gość
Stare i zmanierowane

Gość gość
Głupoty gadasz. Moja kuzynka jest naprawdę ładna (nie przesadzam w tym określeniu) na naturalny sposób, ciemna uroda, z charakteru - otwarta, bardzo wesoła. Ma 34 lata, własne mieszkanie na kredyt, uczy WFu. I jest sama, bo odrzucała facetów za małe rzeczy - że się za dużo napił albo coś w tym rodzaju. Spotykała się jakiś czas temu z jakimś, ale on ją traktował jako leczenie ran po poprzednim związku. Więc można. Irytuje mnie stereotypowe myślenie, bo ktoś może byc fajny i z charakteru, ale też np. bać się czegoś, mieć jakieś urazy po poprzednich związkach. A ładne kobiety są nieraz źle traktowane przez facetów i niekoniecznie mają wysoką samoocenę. To nie zależy od wyglądu. Ja sama związałam się drugi raz dopiero w wieku 26 lat, jestem z moim 3 lata, ale on jest moim ideałem z charakteru, mimo że nie jest do końca urodziwy i ma swoje wady.

Gość gość
ja szukam prawdziwej milosci.

Gość gość
Są tacy i tacy do wyboru i koloru ile ludzi tyle potrzeb chcieć to móc a za pytanie nie biją :)

Gość gość
Do gościa 22:13 a jak taka prawdziwa miłość wygląda? Sex bez miłości istnieje ,a miłość bez sexu? pewnie też ale ile takich jest? 3% ludzkiej populacji?

Gość gość
Hehe, nie

Gość gość
Poza tym uwazam, ze zycie bez kochajacego mezczyzny jest beznadziejne x To zacofana jestes :)

Gość serengeti89
Ty uważasz, że życie bez kochającego mężczyzny jest beznadziejne. Ja uważam, że mężczyzna może mnie kochać, ale z daleka. Nie ma tygodnia, żeby mnie jakiś facet nie zapraszał na randkę, w moim wieku, starszy, nawet młodszy i to czasem sporo. A ja się nie chcę wiązać. Nigdy. Mogę iść potańczyć, to kina, na imprezę, ale nie mam zamiaru się wiązać. Lubię jak za mną biegają i się starają, bo każda to lubi. Ale świadomie zdecydowałam, że facet nie jest mi potrzebny do szczęścia. Rozumiem autorko, że Ty jesteś w samotności nieszczęśliwa. Ale nie każda kobieta jest Tobą. "Cokolwiek fantastycznego w zyciu robisz, zawsze lepiej robić to we dwójkę. Każdy normalny człowiek chce kogoś mieć, nawet tzw. "wolne duchy". Nie wiem, po co zakłamywać rzeczywistość." xxx No to ja jestem nienormalna. Jak byłam w związku, to największą męką było to, że on chciał robić wiele rzeczy wspólnie, podczas gdy ja potrzebuję przestrzeni, wolności i spokoju. Nie przepadam za towarzystwem innych ludzi. I uwierz mi, rozstałam się z fajnym, odpowiedzialnym facetem, bo nie mogłam wytrzymać wspólnego mieszkania, wspólnych wakacji i spólnego spania w łóżku. Kocham swoją samotność i nie zamieniłabym jej na żaden związek.

Gość gość
Same królewny z drewna.

Gość gość
A vo to za życie z pijakiem. Dziś mężczyzna nic kobiecie nie gwarantuje . Żadnej stabilizacji ani uczuciowej ani materialnej. 2 _ 3 lata średnio tyle trwają obecne małżeństwa .

Gość gość
ja nie wiem czy jestem ladna, ale napewno mam cos z charakterem, nie umiem poznawac ludzi, poznawanie sie to dla mnie meka, nie jestem przyzwyczajona do zainteresowania mezczyzn, zaszywam sie w domu i takie to bledne kolo... nie lubie skupiac uwagi, ciezko mi sie rozmawia, boje sie zranienia, widze tylko negatywy, boje sie siebie samej, nie chce sie zakochiwac tak naprawde. Oj mam ostro nie po kolei w glowie.

Gość gość
Nie po kolei o masz i próbujesz udawać kobietę. Zapamiętaj sobie _ nie jestes tak inteligentny za jakiego się masz. Masz braki i sa one nie do nadrobienia

Gość gość
Temat wątku - "uderz w stół" i faktycznie całkowicie bezsensowne oraz fałszywie dobrze wyglądające odpowiedzi, jak to pięknie być samej. Bardzo trafną wypowiedź, treściwa - 2017.01.29 . Wybór samotności, to pewnego rodzaju dewiacja. Człowiek nie ma "konstrukcji" samotnika, ale bywają ekstremalne przypadki (bardzo rzadko!!), reszta to dewiacje społeczne - d****** przestępcy, nałogowcy i im podobni.

Gość serengeti89
dobra zmiana dziś była chemia, od samego początku. I od samego początku wiedziałam, że nie dam rady, bo się czułam osaczona. Ja mogę tydzień z domu nie wychodzić i nie oglądać ludzi - dla mnie to najlepsza forma relaksu. Nie nadaję się do związków i dobrze mi z tym.

Gość gość
ja lubie spokoj.

Gość gość
23.45 - aż się prosi tytułowe: "Jak kobieta jest ładna i sama to musi miec cos mocno nie tak z charakterem".

Gość gość
nie znalazlam dobrego faceta.

Gość gość
2017.01.29 przestan biadolic i podwyzszac sobie wartosc, mezczyzna kazdej kobiecie jest potrzebny pod warunkiem ze bedzie ten wlasciwy. A jak takiego nie znajdzie to bedzie mowic jak ty , przeciez musi tak czy inaczej funkcjonować.

Gość gość
dziś ja też myślę że życie bez drugiej połówki jest do niczego , kobieta potrzebuje kogoś do przytulenia i mężczyzna też , nie uprzedzajmy sie do ludzi, szukajmy naszej drugiej połówki!

Gość gość
Bardzo trafną wypowiedź, treściwa - 2017.01.29 . Wybór samotności, to pewnego rodzaju dewiacja. Człowiek nie ma "konstrukcji" samotnika, ale bywają ekstremalne przypadki (bardzo rzadko!!), reszta to dewiacje społeczne - d****** przestępcy, nałogowcy i im podobni.

Gość gość
2017.01.29 uważaj zeby Tobie ta tyczka nie wylazła tedy co nie potrzeba.