Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koty nie są fałszywe ani wredne są wierne niczym pies

Polecane posty

Gość gość
Jesli jakiś kot jest wredny, to dla kogoś kto był dla niego wredny. Normalnie to kochane stworzenia, które dają tyle samo miłości i oddania, ile dostają od swoich opiekunów.

Gość gość
Znajomi opowiedzieli mi kiedyś historię swoich sąsiadów. Że jak sie przeprowadzali, to w dzień wyjazdu nie było od rana ich kota, musieli jechać, a kot nie wracał. Więc pojechali prosząc sąsiadów żeby się kotką zajęli jak wróci. Kotka wróciła, ale przepadła... a po paru dniach dotarła do swoich starych właścicieli. Niemożliwe, a jednak tak było.

Gość gość
Kocham koty..jeden właśnie grzeje mi stopy i mruczy. :)

Gość gość
To głupie i dzikie stworzenia trza mieć nie pokolei w głowie aby porównywać je z psami

Gość gość
Koty rasowe wcale nie są dzikie, zostały wyhodowane do towarzystwa człowieka, ale pierwszy lepszy hejter z neta nie raczy wiedzieć, że istnieje ponad 250 ras kotów. Lepiej bredzić, że są dzikie, głupie, wredne, kot w domu to kupa smrodu. Z kotem można się zaprzyjaźnić, tak jak z psem, nawet dzikusa włóczęgę da się oswoić i przerobić na kanapowca. Do lepszych warunków każdy kot się przystosuje, wiem o tym od dawna jako człowiek skazany na koty ☺ Mam koty i psy, coś mi się od życia należy miłego, oprócz użerania się z ludźmi ☺

Gość gość
uwielbiam koty z psami mam złe wspomnienia ugryzł mnie w tyłek jak szedłem do szkoły, potrafią jedynie szczekać, śmierdzieć i nic nie robić.

Gość gość
U mnie od zawsze były i koty i psy. I wiem, że duzo zalezy od właściciela na jakie stworzenia one "wyrosną". Teraz mam kochaną kotkę, ma więcej uczuć i rozumu niż niejeden człowiek.

Gość gość
Psy lubię, ale smierdziele z nich. :D Mam kotkę, ma dwa lata. Pachnie wręcz, ma miłe, czyścitkie futerko, jest bardzo schludna. Owszem, to indywidualistka, ale właśnie serce rośnie, kiedy taka niedotykalska przyjdzie do łóżka, włączy silnik, zrobi główką baranka. Wszystko na jej warunkach. Królowa naszego domostwa. :)

Gość gość
gośc 22:23 Czy Twoja kotka tez się wtula i "tupta" łapkami? :)

Gość gość
Zdarza jej się, ale z reguły tylko kiedy wdrapuje się na mnie. Wtedy ugniata mi brzuch łapkami, włącza mrucznik i próbuje ssać moją bluzkę..kiedy była mała dokładnie tak robiła i do dziś się zapomina. Szczególnie gdy ma ochotę na czułości. ;) Jednak szybko zmyka zawstydzona, gdy mój mąż ją na tym przylapie. ;) 🖐️

Gość gość
:) czyli ma do Ciebie wyjątkową słabość. Moja już nastoletnia, ale prawie codziennie tuptanie+mruczenie mi w łózku odstawia. A teraz zazdrośnica próbuje wejść pod dywan, byle by odwrócić moją uwagę od komputera :D

Gość gość
Moje koty robią barany z psami nawet, to jest takie słodkie. Mam dwa ogromne kocury i dwa pieseczki słodziaki, rottweiler i owczarek niemiecki. Lubię te gady, że głowa boli. Kot jak śpi z psem, albo jak długo leżą razem to trochę czuć go psem, dopóki się nie umyje. Pies nie śmierdzi jak się o niego dba, ma pewien zapach, ale to nie jest smród ☺

Gość gość
Robią barana? Macie na myśli bucanie głową? Bo mój kot gdy jeszcze żył to potrafił tak bucnąć że na początku to człowiek tracił zdeczko równowagę ^^ taki z niego przytulas był.

Gość Koty
Dnia 29.01.2017 o 20:33, Gość gość napisał:

To głupie i dzikie stworzenia trza mieć nie pokolei w głowie aby porównywać je z psami

Sama jesteś głupia psy są fajne ale lepsze o dużo są koty są wierniejsze i zawsze wrócą zawsze cię obronią jest tyle kotów które odwiedzają grób swoich zmarłych właścicieli i przynoszą im prezenty a o takim psie nikt nigdy nie słyszał