Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

41latka depresja z powodu samotnosci

Polecane posty

Gość gość
Znam ten ból mimo że wymagań nie mam ale nie mam gdzie kogoś poznać.

Gość gość
Ja nie mam żadnych wymagań, tylko że mnie nikt nie chce :(

Gość gość
A czemu Cie nikt nie chce? . Pewnie jeszcze nie trafiłaś na swojego.

Gość gość
Czym się interesujesz autorko?

Gość gość
lubie poczytac, gdzies wyjechac w jakies nowe miejsce jakis fajny zakatek niekoniecznie za granica, bo uwazam ,ze w Polsce tez jest wiele atrakcji turystycznych, lubie spacery.Ostatnio postanowilam zacząc uczyc sie angielskiego(uczylam sie w szkole i sporo juz zapomnialam)

Gość gość
Zapisałaś się na kurs czy uczysz się sama w domu?

Gość gość
na razie sama,ale zastanawiam sie nad kursem

Gość gość
samotne zycie jest beznadziejne:-(

Gość gość
Taka prawda

Gość gość
Smutno mi :( Jestem taka samotna :( Nudzę się

Gość gość
jestem samotna,smutno mi ale sie wcale nie nudzę

Gość gość
To nudzisz się czy jesteś samotna?

Gość gość
ktos tu sie pode mnie podszywa. to,ze jestem samota, smutna to nie znaczy ze sie nusze. mam rozne zajecia-chodze do pracy, czytam,ucze sie jezyka, cwicze itp itd

Gość gość
Hmm, kto też może się podszywać pod gościa? , może jakiś gość :-)

Gość gość
Up

Gość gość
Smutno mi :-(

Gość gość
Znowu?

Gość gość
Tak bo spędzam kolejny samotny wieczór.....

Gość gość
Kto zechce zaopiekowac sie stara ropucha z Wawy? Czekam na intratne propozycje. Oczekuje poczucia bezpieczenstwa i bliskosci..

Gość gość
Kolejny samotny weekend. Smutno mi . Nudzę się :(

Gość gość
Beznadziejny wątek. Szkoda pocieszać tę pannę. Z resztą jak można pocieszać w stylu jeszcze ułożysz sobie życie. Spójrzmy prawdzie w oczy każdy po 40. bez przeszłości (czytaj partnera, dzieci) jest dziwakiem. Związek, rodzina, dzieci, to wszystko sprawia, że ludzie stają się bardziej odpowiedzialni, to ich kształtuje, umacnia itd. Pani po 40, która nie przyżyła nic nie jest atrakcyjnym kandydatem na partnera, tak samo jak facet, który w tym wieku nie ma za sobą przeszłości. Pomyśl logicznie kobieto i zwiąż się z facetem, który ma za sobą jakąś przeszłość! Dwóch dziwaków w związku to już o jednego za dużo... Skończ się nad sobą użalać! Nie cierpię takiej postawy, mam depresję i jestem smutna! To trać więcej czasu na użalanie, a za chwilę żaden 50 latek ani na Ciebie nie spojrzy! Słabe, słabe, słabe. Jak można obudzić się tak późno i narzekać... A co robiłaś przez ost 20 lat? Ohhh nie narodził się idealny kandydatk! Znam takie panienki, obecnie po 30, ale zaraz będą piszczeć i płakać na forum jak ty! Jak słysze ze facet ma mieć to, to i jeszcze to.... to weź się kobieto do roboty i zarób sobie na to, a nie oczekuj od faceta cudów. Zwłaszcza, że te starzejące się panny ani piękne ani ponętne i tu już jest cały paradoks!!!! Co ty robiłas przez ponad 20 lat ze faceta nie znalazłaś???????

Gość gość
taaa. jasne rodzina dzieci powoduja ze ludzie staja sie bardziej dojrzali. na pewno nie wszyscy. gdyby tak bylo nie byloby tyle rozwodow. taka prawda. do czego mi taki rozwodnik z przeszloscia? swoje 5 minut juz mial i zmarnowal. dodam,ze od jakiegos czasu wcale nie pisze w tym watku tylko ktos pisze niby za mnie.

Gość gość
Autorka pewnie w mlodosci wybrzedzala .Moze jeden jej sie porzadny, ladny trafil i go nie chciala a potem los dal w kosc i poznawala dupkow

Gość gość
19;;22Taa ale w tym wieku to raczej masz szanse poznac faceta z odzysku a nie mlodego kawalera bez przeszlosci .w tym wieku co ty jestes ,to kazdy ma juz za soba jakas przeszlosc ,dobra zla.

Gość gość
dlatego wole byc sama i miec nawet depresje niz uzerac sie z jakims rozwodnikiem i jego dziecmi i eks zona w tle..... i nie prawda jest ze w moim wieku wszyscy wolni faceci sa z odzysku.znam calkiem sporo kawalerow bez zlej przeszlosci tylko oni szukaja mlodszych kobiet bo chca miec dziecko jeszcze.

Gość gość
Ty w wieku 41 lat masz taka krystaliczna przeszlosc? :D w zadnym zwiazku nie bylas? To dla mnie brzmi co najmniej dziwnie. Osobiscie to bym wiala od faceta w Twoim wieku badz starszym bez tzw. przeszlosci bo w tym wieku bez przeszlosci sa tylko szpiedzy :D, ludzie ktorzy obudzili sie po 20 latach z komy badz jakies straszne dziwaki. Zamiast stawiac sobie jakies sztuczne poprzeczki i limity to zastanow sie czego chcesz. Wbrew romantycznym teoriom o bractwie dusz mozna byc szczesliwym z wieloma ludzmi. Ale moim zdaniem nawet gdy takich spotykasz to ty ich nie rozpoznajesz. Koncetrujesz sie za bardzona tym czego nie chcesz, zamiast na tym czego chcesz.

Gość gość
Smutno mi :( Kto mnie przytuli? Jest tu ktoś taki?

Gość gość
nie ma krystakicznej przeszosci byłam w związkach, ale nie ma za soba takich trudnych przezyc jak rozwod, nie mam dzieci.

Gość gość
przytul mnie :(

Gość gość
kto mnie pocieszy :(