Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

41latka depresja z powodu samotnosci

Polecane posty

Gość gość
x x x x x x x x x

Gość gość
Ja całkiem niedawno podałem ci maila w twoim temacie. Z dwa tyg. Temu i nie napisałaś. Szkoda.

Gość gość
sorry ale sprzylam sie juz wiele razy i wiem ze na takim forum jak kafeteria siedza glownie tacy faceci jak na czatach, ktorzy szukaja glownie jednego.

Gość gość
To jest Twoje zdanie. Źle mnie oceniasz więc nie nalegam. Dobrej nocy.

Gość gość
Alez zrozum mnie, to nie jest takie proste, ale.. czuje ze jestes dla mnie kims waznym... moze wyjatkowym.. Czujesz to samo?... proszę...

Gość gość
pierwszym nastepstwem odejscia od boga i poddanie sie dzialaniu złego ducha jest smutek,poczucie pustki i samotnosci,trwoga i strach przed przyszłoscia zamkniecie w sobie i niemoznosc kochania ,a takze najruzniejsze choroby psychiczne, nerwowe i somatyczne tracąc wiare, ludzie stacza sie jak po równi pochyłej,az w koncu dochodza do stanu w którym traktuja Boga jako najwiekszego wroga i zaczynaja go nienawidziec w niektórych przypadkach moze dosc do opentania pan bóg dopuszcza do tego by zdemaskowac obecnosc złych demonów i wezwac ludzi do nawrucenia

Gość gość
jestes osoba wierzaca a piszesz Bóg z malej litery?? Przepraszam jesli Ciebie zle ocenilam,ale naprawde sparzylam się juz nie raz :-(

Gość gość
na Bogu jeszcze nikt sie nie sparzył

Gość gość
jestem wierzząca i dlatego irytuje mnie jak ktos pisze Bóg z malej litery

Gość gość
gość wczoraj A na portalach to jak myślisz kto siedz? .

Gość gość
na portalach typu sympatia siedza rozni .ale sa tez portale dla ludzi z wartosciami i tam (sa takze niechlubne wyjatki) spotykalam naprawde wartosciowych facetow. Tylko tak jak pisalam ich celem jest zalozenie pelnej rodziny a kobieta w moim wieku juz im tego nie zapewni. ja doskonale to rozumiem. kazdy ma jakies pragnienia marzenia i poki moze to dazy do ich realizacji. taki facet ok 40 ma jak najbardziej szanse na dzieci jesli dajmy na to zwiaze sie z 30kilku latka.

Gość gość
na jednym z tych portali jest ostatnio sporo takich swiadectw gdzie on 40 a nawet ciut wiecej, ona po 30stce ale jeszcze przed 40stką i udalo im sie zalozyc pelna rodzinę . wiec nie dziwie sie ze panowie tam ok 40stki sa podbudowani takimi swiadectwami i kobiety takie jak ja w wieku 40 i wiecej dla nich nie istnieja.

Gość gość
mi akurat na dzieciach nie zależy, raczej wolałbym ich nie mieć ale chciałbym kogoś kto by mnie pokochał

Gość gość
gość wczoraj Alez zrozum mnie, to nie jest takie proste x czasem trzeba szczęściu dopomóc.

Gość gość
dlaczego wolalbys nie miec dzieci??

Gość gość
ja bym chciala zeby mnie ktos pokochal,ale chcialabym tez kogos pokochac.

Gość gość
13.18 Nie wiem, jest mi to zwyczajnie obojętne.

Gość gość
gość dziś x To oczywiste że wszystko musi działać w obydwie strony. Kwestia dobrania?, a Ty jak myślisz?.

Gość gość
ale napisales,ze wolabys nie miec,a nie ze jest ci to obojetne. miłość musi być z obydwu stron, nie można byc tylko egoista,ze ktos ma mnie kochac,ze tylko mi ma być dobrze. bedac w zwiazku czasami trzeba sie troche poswiecic dla tej drugiej osoby.

Gość gość
Hmm, może dlatego że to też jest duża odpowiedzialność za wychowanie i przyszłe życie dziecka. Dlaczego związek to poświęcenie ?, jeśli ludzie do siebie pasują to nie muszą się poświęcać bo szczęście im daje to że są razem. Ja tak myśle a czy dobrze tego nie wiem :-)

Gość gość
a myślisz ze związek bez dzieci nie wymaga czasami poswiecenia i odpowiedzialnosci za te drugą osobę? w zwiazku czasami trzeba pojsc na kompromis, nie zawsze moje jest na wierzchu i to nawet w zwiazkach dobrze dobranych. i to jest wlasnie to poswięcenie się. ale musi byc rownowaga, nie tak ze zawsze jedna ze stron ustepuje a druga jest gorą.

Gość gość
Muszę się z Tobą oczywiście zgodzić ale wszystko itak wychodzi w przysłowiowym praniu bo w przeciwnym razie gdyby było wszystko z góry wiadome nie mielibyśmy rozstań.

Gość gość
tak wszystko wychodzi w praniu. ale mysle,ze jest duzo rozwodow wlasnie dlatego,ze ludzie nie zdaja sobie sprawy ze zwiazek to rowniez odpowiedzialnosc i przy pierwszycych trudnosciach uciekaja

Gość gość
A ja myśle że ludzie zwyczajnie się nie szanują i nie szanują własnego związku, nie wspierają się i nie wiedzą co to przyjaźń. Za i przeciw możnaby długo wymieniać ale co to da? . życie itak pisze własne scenariusze prawda?! .

Gość gość
tak nie wspierają się, myślą tylko i wyłącznie o sobie. czasami pod wplywem zauroczenia zle sie dobieraja ,bo kazdy idzie w swoim kierunku nie maja wspolnego celu

Gość gość
Boisz się wchodzić w związek ?

Gość gość
nie nie boje sie

Gość gość
A czego oczekujesz od związku, drugiej osoby? Jeśli tak to mogę ująć bo związek nie jest po to by coś ugrać ale dzielić razem życie, smutki i radości.

Gość gość
Potrzebuję, przede wszystkim, poczucia bezpieczeństwa i udanego seksu