Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mama mnie swata i ta kobieta chce się ze mną koniecznie spotkać a ja już sobie

Polecane posty

Odpuściłem poznawanie kobiet bo żadna nie chciała przez wiele lat nie wiem co mam zrobić ze by odpuściła

Gość gość
pomyśl rozsądnie. czy ty ożeniłbyś się z psychicznie chorą kobietą która kilka razy w roku musi być w szpitalu inaczej robi krzywdę albo sobie albo otoczeniu przez tę chorobę? to powinno przyświecać każdemu choremu psychicznie bez rokowań na wyzdrowienie. wiem, brutalne ale uczciwe.

Gość gość
Dlaczego sobie odpusciles? Bo do tej pory się nie udawalo? A może ta kandydatka mamy jest fajna i spodobacie się sobie? Nie chcesz nie korzystaj z okazji tylko potem nie narzekaj na stare lata ze jesteś sam. Taka doopa wołowa z Ciebie ze się poddajesz?

Gość bezimienna znajoma
Bleblusiu kochany :) spotkaj sie, nie martw sie od razu o jakies zwiazki czy ozenek. spotkajcie sie, porozmawiajacie, moze sie polubicie i zakolegujecie :) moze zaprzyjaznicie, a co dalej - czas pokaze. daj losowi szanse :) to pewnie fajnam mila dziewczyna, z ktora moze znajdziesz dobre porozumienie. idz na spotkanie, nic sie nie martw, badz otwarty na nia jak na czlowieka, ktory ma potencjal stac sie twoim przyjacielem. zycze ci Bleblusiu powodzenia i kurazu w tym dziele 🌻