Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralikelo

okres spoznia mi sie 9dni, wczoraj mialam niewielkie ilosci krwi

Polecane posty

Gość koralikelo

Czesc dziewczyny! Moze ktoras z was również miała taka sytuacje ? Jutro wyjeżdżam w góry na narty, natomiast spóźnia mi sie okres o 9 dni. Czasami tak bylo. Nie mniej jednak wczoraj miałam troche jasnej sluzowatej krwi na papierze. Myślałam ze nadchodzi okres. Jednak sie pomyliłam. Krew zniknęła. Pierwszy raz mam taka sytuacje. Robiłam wczoraj test ciążowy ale niestety negatywny

Gość gość
Kiedy miałas goscia w ci/pie.?

Gość koralikelo
Ogólnie z mezem chcielibyśmy miec dziecko natomiast od pól roku nic z tego nie wychodzi. Przestaliśmy o tym myśleć, natomiast nie zabezpieczamy sie w żaden sposób.

Gość gość
Mam podobnie.. tylko ze mi spoznia się już ponad dwa tygodnie.. 10 dnia spóźnienia też miałam plamkę krwi.. byłam u gina dzisiaj dał mi luteine na wywolanie. Mówi że w ciąży raczej nie jestem ale ja idę jutro na bete. A ty mogłaś mieć wczoraj krwawienie implantach .. więc na test za wcześnie

Gość koralikelo
Kurczę...a dzis z rana znow zrobiłam test no i jedna kreska. Jak wrócę z gór wybiorę sie do ginekologa. Troche niepokojąca sprawa.

Gość gość
gdyby byla ciaza to raczej test juz by pokazal, pewnie jakies zatrzymanie z niewiadomych przyczyn, na ogol nic groznego ot zachwiana gospodarka