Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też tak macie?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny też tak macie że nic wam się kompletnie nie chce? Mam dwu miesięczne dziecko i czasem tak potwornie nie chce mi się do niej wstać że czasem sobie myślę że to zły sen i zaraz się obudze i będzie po wszystkim. Jak wiem że facet zaraz ma jechać do pracy to jestem tak przybita że masakra bo wiem że znów z tym wszystkim zostanę sama na kilka dni. Czasem mam ochotę to wszystko zostawić i żyć jak dawniej.

Gość gość
tez tak miałam:-) ale sie przyzwyczaiłam i przede wszystkim pokochałam swojego synka

Gość gość
Zmęczenie materiału :-) tez tak miałam. Podrośnie to odżyjesz.

Gość gość
A kto powiedział że w życiu jest łatwo!? W życiu piękne są tylko chwile,czyżbyście o tym nie wiedziały? Nawet ci co mają wszystko i żyją w luksusie maja problemy.To efekt wychowania w cieplarnianych warunkach.Myślicie że facet ma lekko?Bez pracy nie ma kołaczy :D

Gość gość
Miałam tak ale minęło. Teraz mam dziecko 4-letnie i może i nie jest tak że jest wolność i luz ale przynajmniej moge sie w nocy wyspać i z dzieckiem jest już jakaś rozmowa, komunikacja

Gość gość
Mnie właśnie dobija ta cisza. Z nikim ani porozmawiać ani nic masakra. Wiadomo odzywam się do dziecka i w ogóle ale co to za rozmowa