Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dziwne miesiączki...

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny. Dlugi czas sie zastanawiam czy napisać i zdecydowałam, że to zrobię. Dostałam miesiączki ale strasznie dziwnej tak samo jak w zeszłym miesiącu gdzie po długim oczekiwaniu pojawiła sie dziwna 3 dniowa w tym tylko w drugim dniu była " normalniejsza" a tak bylo tylko plamienie. Pomyślałam wtedy poczekam...i co? Dziś jest drugi dzień i znowu jest tak samo czyli bardziej " plemienia". We wrześniu miałam usuwaną nadżerkę. Nie udalo się jej calej usunąć ale dotąd nie miałam takich przypadków miesiączek. A z nadżerką borykam sie juz od 3 lat. Do tego miałam dziwne wahania przedmiesiączkowe pierwszy raz w zyciu napuchłam jak balon ( zapewne od zatrzymania wody w organizmie) oraz waga poszybowała nagle w gore mimo braku zmian żywieniowych i trybu zycia. Dodam tez ze tak samo jak ta i poprzednia miesiączka odbyła sie bez bólu gdzie zawsze bardzo boli mnie brzuch. Miał ktoś podobny przypadek. Do lekarza wybieram się dopiero za dwa tyg i chciałabym sie dowiedziec czy któraś z was miała podobnie i od czego to może być?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować