Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka moich koleżanek ładnych ma brzydkich facetów czy one są slepe?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka z czasów gimnazjum,zawsze piękna,modnie ubrana,dziś ma chłopaka od paru lat,który jest w ogóle nieatrakcyjny! Żeby był wpływowy,bogaty,to rozumiem ale nic z tych rzeczy. Następna koleżanka z pracy,może nie jakas miss ale takie solidne 5/10. Jej chłopak tragedia, czerwony,gruby,1,5/10 kolejna,najładniejsza w grupie na studiach,suppr zgrabna tyleczek mmm, wysportowana, ladna buzka,widzialam jak pisze z chlopakiem i bylam pewna,ze taka lala to ma kena,a on...2/10 twarz jak kasa fiskalna... i następna z pracy tez zgrabna,zadbana,zawsze super makijaż,włosy,ciuchy...jej facet 3/10 nibg przypakowany, ale tez widać sporo tłuszczu,twarz nieciekawa. o ile ta numer 2 jest mniej atrakcyjna ode mnie o tyle trzy pozostałe są naprawdę ładne,na pewno gdybym wstawola ich foty powiedzielibyscie ze śliczne,a maja gnomy zamiast facetów. Co ja mam zrobić tez bym chciała pokochać brzydala,a mi nawet przystojniacy się nie podobają (jednego 8/10 rzucilam bo miał rozstepy na tyłku, drugiego bo miał za male dłonie a trzeciego bo przeswity na głowie)

Gość gość
0/10

Gość gość
Będziesz samotna a mogłaś spędzić ze mną resztę życia. Trudno :(

Gość gość
ty tez bedziesz samotny

Gość gość
Ja też mam brzydkiego ale jest inteligentny :)

Gość gość
Widocznie to mi pisane

Gość gość
Inteligencji nie pocałujesz :-( próbowałam pokochać kogoś kto obiektywnie był przystojny,tylko nie w moim typie,jednak nie wyszło,serce nie sługa.

Gość Grzegorz79
A od kiedy ładny oznacza wart zachodu a brzydki nie wart zainteresowania ? Znam bardzo ładne dziewczyny, które sa głupie, puste i szkoda czasu na kontakty z nimi a znam tez średnio ładne, które naprawdę są super, ciekawe, inteligentne i wartościowe. Z facetami rzecz ma się tak samo.

Gość gość
Dziewiczy lecą na niegrzecznych chłopców, wcale nie muszą być ładni. Mojej od razu robi się mokro w majtkach. Zagarnąłem ją tak trochę bez pytania i to się jej spodobało najbardziej.

Gość gość
im gorszym człowiekiem jest mężczyzna tym atrakcyjniejszy dla kobiet

Gość gość
prowo ładna nigdy się nie zwiąże z brzydkim