Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Home agd eu opinie

Polecane posty

Gość gość

Nie zamawiajcie sprzętu na tej stronie !!!!!! http://home-agd.eu/index.php? Jest to strona służąca do wyłudzania pieniędzy !!!! Zamawiasz sprzęt, wpłacasz pieniądze przelewem a towar nie przychodzi. Mase osób zostało już oszukanych - ja jestem jedną z nich . Zostało już złożone zawiadomienie na policje o przestępstwie wyłudzania pieniędzy. Strony z opiniami o ich sklepie są fałszywe , różnią się z orginalnymi stronami tylko jedną literką w adresie. Proszę nie zamawiać sprzętu na tej stronie !!!! Mamy nadzieje, że zostanie ona jak najszybciej zablokowana przez prokuraturę ale póki co nadal działa i może dalej zbierać żniwo oszukanych osób. Jeśli chcesz wiedzieć coś więcej napisz: apodsi1992@interia.pl. Udzielę wszelkich informacji .

Gość gość
Zgłosiłam wczoraj sprawę na policję. Nic oprócz tego że trzeba czekać na rozwój sprawy.... Mało pocieszające...

Gość gość
Witam Proszę o meila na adres : apodsi1992@interia.pl z informacją jaką kwotę Pani wpłaciła oraz na jakie konto , w jakich dniach . Będziemy chcieli wystosować pozew zbiorowy więc takie informacje będą nam potrzebne Poszkodowana - autor posta

Gość gość
Witaj właśnie przeczyłam o co napisałaś o tych oszustach,Niestety za późno. Mnie też oszukali. Przed chwilą zauważyłam, że ich strona zginęła. Od początku coś mi nie pasowało, ale trafili oni w moje potrzeby i śpieszyło mi się i kasę straciłam i zmywarki nie będzie. Co robić? Czy są szanse na odzyskanie kasy? Odp. Beata

Gość edem
mnie tez oszukali wysłałam do pani mail, czy mogłaby pani poradzić co można zrobić by odzyskać pieniążki. Edyta

Gość gość
Mnie tez oszukali proszę o info

Ja też się dałem nabrać pajacom -złodziejom na 1100 zł płacąc 25/26 -01-2017 na konto tej złodziejki maji (nie warto pisać inaczej). Na policje zgłosiłem po paru dniach i do tej pory nic się nie dzieje. Chciałbym uzyskać jakieś info na ten temat jeśli by były jakieś wiadomości

Gość gość
oszukali mojego tate na 850 zl zglosil na policje i cisza

Gość gość
Esko. Ja straciłem 1100pln . Sprawę umorzono i koniec marzeń

Gość izka izka
kupujcie w pewnych sklepach takich jak media expert. Ja zamówiłam u nich zmywarkę Siemens, bo była promocja i dodatkowo można było otrzymać Finish Quantum na rok. Zmywarka już odebrana i tabletki też już doszły więc polecam ;)

Gość gość2

Witam.Wczoraj dokonałem zakupu lodówki ale jeszcze nie wysłałem przelewu .Proszę o radę co mam robić bo jestem na rozdrożu po waszych opiniach.Pozdrawiam