Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

20 latek u prostytutki

Polecane posty

Gość gość

Jako postanowienie noworoczne postanowiłem że w tym roku zaliczę. Wiem jak to jest z postanowieniami wiec postanowiłem że zrobię to teraz na początku roku bo jak będę to odkładać to w końcu tego nie zrobię. Znalazłem ładną prostytutkę w moim w moim wieku (ona 19 lat) i chciałbym do niej pójść jeszcze w tym tygodniu. I mam kilka pytań Czy trzeba kupić własne kondomy czy ona będzie je mieć ?? Czy u prostytutek w domy przebywa alfons ?? Czy można nią pocałować (nigdy się nie całowałem )?? Od razu tłumaczę czemu tak jest nigdy nie miałem dziewczyny próbowałem zagadywać ale kiedy w szkole rozmawiałem z jakąś dziewczyną a zobaczył to jakiś kolega lub koleżanka z klasy podbijała do nas i mówiła {no dajesz} {wyrywaj nią } po czym dostawałem kosza lub sam odchodziłem bo mi było wstyd. Potem zrobiłem się nieśmiały i do skończenia szkoły nie zagadywałem do dziewczyn. A gdy skończyłem szkołę okazało się że mam spore zaległości i nie potrafiłem już rozmawiać z dziewczynami :(. Teraz sam już nie wiem czy chcę mieć jeszczę dziewczynę i być w związku. Ale mimo wszystko mam potrzeby seksualne. I czuję że po tym może być lepiej będę miał przynajmiej satysfakcję że uprawiałem seks z piękną dziewczyną

Gość gość
Nie, nie będzie lepiej. Do końca życia będziesz miał w świadomości, że za pierwszy raz zapłaciłeś prostytutce. Masz sprawnego penisa, bez stulejki, krótkiego wędzidełka (sprawdź co to jeśli nie wiesz i wylecz jeśli potrzeba)? Zakładasz gumki bez problemu, nie tracisz wzwodu przy kontakcie z kondomem? Po założeniu gumki możesz go masturbować ręką wysmarowaną lubrykantem i wytrzymujesz kilka minut z przerwami? To technicznie spokojnie dasz radę z dziewczyną. Poszukaj partnerki na kurs tańca, by odstresować się będąc blisko dziewczyny i czując jej dotyk i zapach. Pytaj dziewczyn o drogę, nawet jak wiesz gdzie idziesz :-) Przymierzaj garnitury i koszule w sklepach z ładnymi dziewczynami, rozmawiaj z nimi. Nie bój się usiąść obok dziewczyny w autobusie (ale nie gap się ani nie dotykaj!). Poszukaj na youtube filmów motywacyjnych i porad dla nieśmialych. Przyzwyczaj się do odrzucenia, że panna odmówi pójść do kina, czy imprezę, niech to Cię nie blokuje na miesiące czy lata by zagadać do kolejnej. Zacznij ćwiczyć sport kształtujący sylwetkę i postawę np. pływanie. Dbaj o zęby! Ale nie idź teraz do prostytutki. Możesz wpaść w psychiczny korytarz, że już tylko taki seks Ci pozostaje. Najpierw raz na pół roku, potem raz na miesiąc. Potem już nie będziesz miał motywacji do pracy nad sobą, skoro za 200-300 zł możesz mieć pannę z internetowego katalogu. Twój wybór, Twoje życie a masz go jeszcze kawał przed sobą.