Gość gość Napisano Styczeń 30, 2017 Cześć wszystkim , mieszkam i pracuję za granicą . Pod koniec zeszłego roku byłem na urlopie w Polsce i poznałem dziewczynę . Ona ma 24 lata ma 4 letnie dziecko, ale to nie problem dla mnie . Problem jest w tym że ona chce żebym wrócił do Polski na stałe . Znamy się dopiero od miesiąca , chciałbym przyjechać do Polski ale muszę trochę wcześniej dać wypowiedzenie ogarnąć pracę w Pl no i wtedy mogę wracać . Tylko że ją już irytuje to że mnie nie ma i dowiedziałem się że ciężko jej jest coś poczuć jak mnie nie ma . Jak jestem to jest z***biście a jak mnie nie ma to jest nerwowa. Znamy się dopiero miesiąc nie spaliśmy jeszcze ze sobą bo ona twierdzi że dopiero wtedy jak wrócę do Polski to zaczniemy sypiać , Ja mam 27 lat zaaklimatyzowałem się tutaj bardzo dobrze mam , od ponad 7 lat mieszkam za granicą , mógłbym wrócić choć tego nie planowałem . Ona nie może przyjechać do mnie z dzieckiem na stałe . nie wiem co myśleć i co robić? Powiedziała że mamy celibat aż wrócę na stałe , co o tym mysleć ? jakieś rady ? Kobiety pomóżcie jak to widzicie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach