Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek na odległość

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim , mieszkam i pracuję za granicą . Pod koniec zeszłego roku byłem na urlopie w Polsce i poznałem dziewczynę . Ona ma 24 lata ma 4 letnie dziecko, ale to nie problem dla mnie . Problem jest w tym że ona chce żebym wrócił do Polski na stałe . Znamy się dopiero od miesiąca , chciałbym przyjechać do Polski ale muszę trochę wcześniej dać wypowiedzenie ogarnąć pracę w Pl no i wtedy mogę wracać . Tylko że ją już irytuje to że mnie nie ma i dowiedziałem się że ciężko jej jest coś poczuć jak mnie nie ma . Jak jestem to jest z***biście a jak mnie nie ma to jest nerwowa. Znamy się dopiero miesiąc nie spaliśmy jeszcze ze sobą bo ona twierdzi że dopiero wtedy jak wrócę do Polski to zaczniemy sypiać , Ja mam 27 lat zaaklimatyzowałem się tutaj bardzo dobrze mam , od ponad 7 lat mieszkam za granicą , mógłbym wrócić choć tego nie planowałem . Ona nie może przyjechać do mnie z dzieckiem na stałe . nie wiem co myśleć i co robić? Powiedziała że mamy celibat aż wrócę na stałe , co o tym mysleć ? jakieś rady ? Kobiety pomóżcie jak to widzicie .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować