Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joszanek

PIERWSZA TAKA RANDKA

Polecane posty

Gość Joszanek

Hej, jestem chłopakiem. Mam 20 lat. Od tygodnia piszę z dziewczyną którą poznałem na forum randkowym (ma 26 lat). Do tej pory sporo o sobie wiemy, codziennie piszemy. Podobam się jej, oraz ona mi, mamy dużo wspólnych zainteresować, nawzajem się sobą zachwycamy. Ustaliliśmy że musimy się spotkać, ja przyjadę do jej miasta. W piątek o północy mam pociąg i jadę nie całe 600 km. Złożyło się tak że nie będzie nikogo u niej w domu przez parę dni, tylko ona. Mamy co prawda jakieś plany wyjść gdzieś coś porobić ale większość weekendu spędzimy u niej w domu. Oboje chcemy żeby to spotkanie nie było ostatnim, ona jest samotna i brakuje jej kogoś, a mi doskwiera samotność i chciałbym już kogoś poznać na poważnie. Stresuje się (ona wie o tym, uspokaja mnie że będzie fajnie i w ogóle), bo nigdy nie byłem u dziewczyny w domu, tym bardziej sam na sam. Co nie kąt przygotujemy wspólnie pyszną kolacje, potem mamy w planach obejrzeć film typu romantyczny. Wracam w niedziele wieczorem, drugie 600 km (i od razu do pracy). Po jej wypowiedziach że musimy nacieszyć się sobą ile się da i że będzie od razu tęsknić, nie będzie mogła zasnąć potem, wnioskuje że na pewno będziemy uprawiać seks ale to mniejsza o to. Chodzi o to że chciałbym się jakoś przygotować do tego wyjątkowego weekendu, proszę o jakieś rady, co mówić czy coś. Każda rada będzie wykorzystana, dziękuje wam z góry.

Gość gość
Na początek musisz zrobić dobre wrażenie. Musisz rzucić tekstem. Najlepiej zapytaj - "Robiłaś dzisiaj kupę"? :(

Gość Joszanek
Nie róbcie sobie jaj. Problem jest powarzny. Paru kumpli się ze mnie nabija "po co ci tara stara dupa?" :(