Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciężarna sama na badaniu

Polecane posty

Gość gość

Hej ciężarne, czy chodzicie same na badania, czy z waszymi partnerami? Nie chodzi mi o kontrole typu grzybica w ciąży itd, ale na usg i inne badania związane typowo z ciążą.

Gość gość
toż to wielki skandal chodzić samej na usg

Gość gość
Ja nie i trochę mi przykro bo zawsze inne kobiety siedzą z partnerami wchodzą do gabinetu itp :(

Gość gość
gość dziś toż to wielki skandal chodzić samej na usg MMMM No bo to wspólne dziecko. Co innego iść samej z nadżerką, albo ze stanem zapalnym, czy z bólem jajnika, a co innego ze wspólnym dzieckiem w brzuchu.

Gość gość
gość dziś toż to wielki skandal chodzić samej na usg MMMM No bo to wspólne dziecko. Co innego iść samej z nadżerką, albo ze stanem zapalnym, czy z bólem jajnika, a co innego ze wspólnym dzieckiem w brzuchu. xxx ojej taki żarcik, pewnie że lepiej z partnerem.

Gość gość
Sama, tylko na usg połówkowym mąż był bo akurat mnie podwoził. Ale pewnie brałabym go gdybym się czegoś bała, coś by było nie tak- jak miałam skierowanie na patologię to jednak dzwoniłam po niego od razu bo potrzebowałam wsparcia, no i gdyby sam chciał.

Gość gość
Z pierwszym zawsze z partnerem, z drugim tylko raz, żeby podejrzeć płeć. I tyle. Wolałam sama, teraz mam 2 tygodniowego dzidziusia i 2 letniego hultaja :)

Gość gość
A co w tym dziwnego?

Gość gość
Ja taz sama chodzilam.

Gość gość
To zależy czasem sama czasem z mężem. Bez przesady nie bedzie brał wolnego na 10 min badania. Możesz iść z mamą czy przyjaciółka jak masz potrzebę żeby ktoś z tobą byl

Gość gość
Mam za soba dwie ciaze prowadzone na nfz. W kolejce zazwyczaj ciezarne czekaly same, malo ktora przychodzila z mężem/partnerem. Ja rowniez chodzilam sama, maz byl raz ze mna na usg.

Gość gość
Ja w pierwszej ciąży tylko raz byłam sama, a wizyt było ok. 12. Maz ma taka prace ze moze dotrzec pozniej, a ja starałam sie zapisywac rano. Chodziłam prywatnie, kobiet w ciąży przewijalo się sporo i tak przeważnie ze 2, 3, zależało od dnia były też z partnerami...to tak w przybliżeniu jakieś 30, 40 proc. Teraz prowadzę ciążę też prywatnie u tego samego lekarza, 26 tc i męża nie było na dwóch wizytach...a miałam ich bodajże 5.