Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela czy mogę uznać Wrocław za moje miasto?

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Dlatego że tak samo dużo razy jak w Opolu byłem we Wrocławiu bo do Wrocławia i opola bardzo często jeżdżę aż do dziś ps ja z domaszowic które są 8 km od polkowskiego do Wrocławia jadę pociągiem godzinę i 15-20 minut bez przesiadek bezpośrednio Bo od domaszowic do Wrocławia nie ma przesiadek ps ja we Wrocławiu w wielu miejscach byłem w tych atrakcyjnych i turystycznych też wiele razy byłem tj w panoramie racławickiej na rynku lotnisku ogrodzie japońskim, botanicznym zoo oraz na przeciwko zoo jest hala stulecia w której też byłem itd i w wieku innych miejscach też byłem ps a na szkolnych wycieczkach również wiele razy w teatrach w tym w teatrze muzycznym byłem oraz wiele razy byłem we Wrocławiu w kinach które są w wielkich centrach handlowych ps teraz jesienią też jeździłem pociągiem do Wrocławia do tych centrów handlowych widziałeś nawet filmiki z Wrocławia itd ps we Wrocławiu też tramwajami jeździłem ps mam tam też rodzinę ps i w wielu wielu innych celach też jeździłem i od dziecka znam Wrocław ps do Wrocławia jadę nieco ponad godzine pociągiem więc czy mogę traktować Wrocław jak moje miasto?

Gość gość
Ps i czy przez to mogę się tam przeprowadzic ps ja tak samo jak Wrocław lubię opole i wiele razy Ci pisałem że opole to nie dziura nawet przed północą też a ty dalej uznajesz opole za dziure

Gość gość
Pisze tylko z mieszkańcami miast.

Gość gość
Ps gości od homocwela sam dobrze wiesz ze mieszkasz nie w mieście tylko na wsi i dobrze o tym wiesz

Gość gość
Ty to już sam nie wiesz gdzie mieszkasz, bo nawet nie w wiosce Namysłów, tylko gdzieś obok.

Gość Opole ma 4 teatry
Ps Namysłów to nie wioska bo ma prawa miejskie zrozum to ps nie jestem wieśniakiem bo wiele razy byłem we Wrocławiu głupku wiesz ze opole ma 4 teatry?

Gość gość
Przecież to, że byłeś we Wrocławiu nie czyni z ciebie miastowego. Przyjechałeś, słomy naniosłeś i wróciłeś do swojej wioski.

Gość gość
Ps o co ci chodzi ps to miastowe na wsi słomę nanoszą rozumiesz? Ps zrozum że do Wrocławia to ja mam tylko godzinę drogi wiec Wrocław to moje miasto ps i to miastowe słomę noszą na wsi bo traktują ludzi ze wsi z góry i się wywyższają jak ty zresztą uważają się za lepszych i dla nich wieś śmierdzi ps oni robią najgorsza wioche i nie umieją się zachowac głupku a my ze wsi umiemy się w mieście zachować i jesteśmy kulturalni i to wy największą wioche robicie ps i gdyby nie ta "śmierdzaca wieś to byście z głodu w mieście zdechli" ps i zrozum głupku że chodzenie do teatru czy opery jak to niektóre miastowe chodzą nie czyni was lepszymi od ludzi ze wsi ps ja też wiele razy w teatrze byłem i co? I nic ps ty do teatru nie chodzisz bo żeby chodzić do teatru trzeba mieć za co tam iść przecież ty jesteś bezrobotny ps a na darmowe spektakle nie chodzisz bo darmoche za obciach uznajesz bo gardzisz "biedotą" chodzenie do teatru nie czyni was lepszymi głupku...

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Jesteś zwykłym prostakiem, który lubi dodawać słowa i komuś je przypisywać, dlatego słoma z butów nanoszona przez ciebie jest odzwierciedleniem tego. Teraz taki prostak gdzieś pojedzie, to wstyd i słoma z butów na każdym kroku.

Gość gość
Tak koorfa jestem prostakiem tak? Umiem się w przeciwieństwie do ciebie zachować w mieście i poza nim ps słoma z butów wystaje tak ps ja nie dodaje słów bo byłem wiele razy w teatrze jak byłem we Wrocławiu na szkolnych wycieczkach chyba lepiej wiem i nie wmówisz mi że jest inaczej ps mi słoma z butów wystaje tak a kto na wsi jak z miasta przyjedzie mieszkańców traktuje z góry kto głośno obraza ludzi ze wsi kto drze morde na wsiach czy w górach nad morzem ma wczasach kto się chamsko odzywa np do kelnera w restauracji w Zakopanem kto obraza na wsi mieszkańców i się wywyższa i udaje niewiadomo kogo i udaje wielkie panisko bo jest z Miasta no kto? No wy miastowi głupku i co? I komu teraz wystaje słoma z butów?

Gość gość
Poczytaj siebie i odpowiedz sam sobie, ale tak szczerze, komu wystaje słoma z butów. Ty nawet moich prostych słów nie rozumiesz, ale tu już masz małą podpowiedź. I to tyle 🖐️

Gość gość
Ps to wam wystaje słoma z butów bo ludzi na wsi obrażacie traktujecie z góry drzecie wszędzie mordy i robicie z siebie niewiadomo kogo ps nie dodaje słów bo po co miałbym to robić co skoro nie ja pisałem że opole to dziura tylko ty i doskonale o tym wiesz