Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata2017

11 dpo Beta Hcg negatywna? robić sobie nadzieje?

Polecane posty

Gość Beata2017

Cześć dziewczyny:) Dziś odebrałam wyniki BETA HTG i wynik 0,8 Czy robić sobie nadzieje? Miesiączka za 5 dni. Mialyscie tak ze beta w tym dniu cyklu wyszła ujemna a później okazało się że jest ciąża? Cykle 26/27 dni Max.

Gość gość
W tym cyklu na pewno nici

Gość Beata2017
No tak myslalam:( miałam jeszcze nadzieję bo piszą że do 12 dnia się może zagniezdzac.

Gość Beata2017
Ktoś się jeszcze wypowie? może byłyscie w takiej sytuacji?

Gość gość
a masz w ogóle pewność co do owulacji? Po co ten pośpiech?

Może po prostu poczekaj i zobacz czy okres przyjdzie? Masz jakieś objawy? Drażliwość piersi, ciągłe zmęczenie itp?

Gość gość
Jakie objawy? Ona nie jest nawet 2 tygodnie po owulacji!

Gość gość
wiesz co jest szansa a możesz to będę powtórzyć w piątek jeszcze?

Gość gość
wiesz co 11dpo mogłabyć implantacja a hcg pozytywne pojawia się 48 godzin po implantacji ,powtórz bete w piąteki wtedy będzie wszystko jasne

Pytam o objawy bo ja miałam praktycznie od zakończenia owulacji do zrobienia testu. Bolały mnie piersi, z dnia na dzień coraz bardziej, byłam wiecznie zmęczona i bolały jajniki. A tuż przed zrobieniem testu odrzuciło mnie od kawy, dlatego wiedziałam że coś na rzeczy jest.

Gość Beata2017
Powtórzę jeszcze betę w piątek może jednak:) mam przeczucie że jestem:) bolą piersi co jakiś czas, jestem zmęczona caly czas, ból podbrzusza- dziwny? i nie mogę na słodkie patrzec:( i 1 corcie staraliśmy się 2 lata teraz o 2 staramy się 9 miesięcy ale bez warjacji :) 1 raz mam przeczucie:) zobaczymy co piątek przyniesie:) zrobiłam betę hcg przy okazji jak robiłam badania tarczycowe:)

Gość gość
aine 002- ja zadnych objawów nie miałam , ,wykonałam test tydzień po miesiączce bete, bo miałam egzaminy na magisterce i myślałm ze ze stesu mi się spóznia, była ciąża i o dziwo nawet mnie nie mdliło wcale, nie wymiotowałm , a dolegliwości dopiero w 3 miesiącu się zaczęły lekkie -wiec brak objawów nie przesadza o niczym -nawet plamień implantacyjnych nie miałam ani kłucia w jajnikach

Gość gość
beata 2017- daj znac jak po piątkowej becie

Gość Beata2017
ok:) jakby nie było dam znać :)) dziękuję za wasze odpowiedzi

Do gość 13:26 Ja wiem, że nie wszycy mogą mieć objawy, ale powyżej ktoś się wypowiadal , że jakie objawy ma mieć autorka skoro dopero jest 11 dni po owulacji dlatego przytoczyłam swój przykład, że można mieć tuż po owulacji objawy :) Powodzenia Beata, też czekam na wieści

Gość Beata2017
Cześć dziwczny:) niestety przyszła @ wcześnie bo 25dc Ale co zrobic:( bóle brzucha mocne miałam od srody:( może następnym razem się uda:)

Gość gość
beata 2017 - może następny cykl będzie szczęśliwszy widocznie to nie był ten cykl....