Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość456

wpadłam czy nie ?

Polecane posty

Gość gość456

Hej , mam pytanie współżyłam z chłopakiem (bez zabepiecznia) na parę dni przed okresem jakoś 10 dni , a dwa dni później pojawił się u mnie ból piersi . Okres spóźnia mi się drugi dzień piersi nadal bolą uczucie suchości plus pobolweanie brzucha? myślicie że to okres? Obajwy tak szybko chyba niemożliwe ?

Gość gość
Tylko przepchałas sobie ci/pę

Gość gość
coz za intelygen wyzej :/ ehhh przyglupow nie brak moim zdaniem przed okresem sa dni nieplodne ale kazdy organizm jest inny aczkolwiek uwazam, ze bedzie ok

Gość gość
dodam, ze wszystko zalezy tez od dlugosci cyklu bo w przypadku 28 dni dni plodne wypadaja w polowie i teoretycznie 10 dni przed okresem mozliwa jest ciaza

Gość gość
właśnie...jak długie są zazwyczaj Twoje cykle? Bo 10 dni przed okresem to może być czas fazy lutealnej, czyli niepłodny jesli masz długie cykle albo czas płodny - przy krótkich. Bez obserwacji cyklu niewiele da się powiedzieć. Bardzo obawiasz się ciąży?

Gość gość
Chcesz porozmawiać? Telefon Zaufania i NETporadnia Jeśli jesteś w nieplanowanej ciąży i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
zazwyczaj 32 dni trwaja u mnie a czasami nawet wiecej , tak bardzo bo nie jestem na nia gotowa

Gość gość
a okresu dalej brak spoznia mi sie dwa dni ale mam takie uczucie suchosci i bol piersi

Gość gość
Stosowałaś metody naturalne. Chyba dosć bezpiecznie i dobrze czujesz się ze swoim chłopakiem? Załóżmy, że spodziewasz się Waszego dziecka - co wtedy?

Gość gość
nie stosowałam zadnycj metod , nie moge byc nie chce nie znim

Gość gość
mam nadzieję że te objawy to nadchodzący okres , bo chyba zwariuje

Gość gość
zrób test!

Gość gość
za wcześnie na test jeszcze

Gość gość
Tylko ty wiesz co dostałaś. Prezent masz w swojej piz.y.

Gość gość
wszytskim miłym i zgryźliwym osobom nie życzę nigdy takiego stresu , a ja dostałam właśnie dzisisj rano okres!

Gość gość
Okres nie swiadczy ze nie jesteś w ciąży

Gość gość
Teraz przed bzykaniem pomyśl o dobrej antykoncepcji.