Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam nadzieje że jak najszybciej zlikwidują 500 plus

Polecane posty

Gość gość

albo ograniczą to maksymalnie by prawiie nikt nie mogl brac... dosyc tego komunistycznego rozdawnictwa pieniedzy

Gość gość
Nie posiągają sie

Gość gość
Ja jestem w szoku ile to budzi nienawiści i zazdrości. Ciekawe czy w innych krajach ludzie którym sie to akuratnie nie należy to też robią taki wściekły raban. To już zakrawa na obsesję.

Gość gość
Ty k***o nam się należy bachorow wychowujemy

Gość gość
Niemcy, Anglia itd wszyscy rozdają kase na dzieci! co tylko nasze mają być gorsze, bo ty tak chcesz?!

Gość gość
niech zlikwidują i zrobią więcej żłobków i przedszkoli państwowych. Dla mnie osobiście lepiej. Sama zarobię, jeśli bedę miała przedszkole za 300zł i żłobek za 500. A teraz idąc do pracy 1100 żłobek i 750 przedszkole. Prywatnie, bo na państwowe niema szans.

Gość gość
Niemcy, Anglia itd wszyscy rozdają kase na dzieci! co tylko nasze mają być gorsze, bo ty tak chcesz?! x a kto w tych krajach z tego korzysta ? BYDŁO BIEDOTA I PATOLOGIA imigranci w tym polaczki nasze...wiesz ze w UK polaczki są w czołówce biorców zasiłków ? juz nawet pakistanczyków przegonilismy, polak jak jedzie na zachod to zaraz mysli jak tu brac benefity i dotacje, a tutaj szczekacie mordami na muslimów :D w czym wy jestescie lepsi od jakiegos araba ? katole i muslimy to jedno gowno zaraza zagrozenie dla swiata , watykan = NWO Biedota nie powinna miec dziecka, nie masz kasy to k***a mysl o antykoncepcji, dlaczego biedota nie uzywa kondomow ? dlaczego nie uzywa tabletek poronnych ? Socjalizm juz sie konczy, w UK i Niemczech tez to wszystko padnie, za dópe was wezmą to bedziecie grzebac po śmietnikach :D

Gość gość
Trzeba byc smieciem a nie człowiekiem, żeby dziecku żałować, bo co ci przeszkadza, że dziecko dostanie nową zabawkę, czy ubranie?

Gość gość
17:54 a to co w tym czasie będziesz robić co?

Gość gość
Mi nie przeszkadza, że cudze dziecko dostanie zabawkę, ale niech nie dostaje jej za pieniądze z moich podatków. Ja wolę, by te pieniądze poszły np. na podręczniki lub stypendia naukowe dla młodzieży, która jest wartościowa i chce się uczyć. Co z tego, że patologia naprodukuje dzieci, które potem do moich będą wyciągały łapę po pieniądze? :O

Gość gość
dokładnie . bagacze na waciki biora z pzryjemnoscia nie bede pobierała jesli bagaczom tez maja zabrac

Gość gość
Moja sąsiadka nie ma samochodu i nie chce, żeby z JEJ podatków choćby złotówka była przeznaczona na drogi :p Ja nie palę i nie nadużywać alkoholu i nie chce żeby z moich podatków były leczone osoby z tymi uzaleznieniami:p

Gość gość
ja nie korzystam w ogole ze sluzby zdrowia i nie chce zeby z mojej kasy oplacano te wszystkie babcie i dziadki siedzace w przychodniach. Nie jezdze samochodem wiec nie chce zeby remontowano drogi i zeby na to szla moja kasa.

Gość gość
"w czym wy jestescie lepsi od jakiegos araba ?" Polacy nie są mordercami.

Gość gość
A mi sie kiedyś nie podobało że z moich podatków opłacane było in vitro które jest sprzeczne z moimi przekonaniami i co ? Czy ktoś sie wtedy tym przejmował ? A dlaczego tacy np. więźniowie nikt ich nie zmusza do żadnej pracy, a dostają za darmo nocleg, żarcie i nie wiadomo co jeszcze. I nikt sie na to tak zaciekle sie nie rzuca jak na matki Jaka patologia niby bierze 500 plus jak tu prawie każda pisze że ma więcej niż jedno dziecko i że pracuje.

Gość gość
Moja sąsiadka nie ma samochodu i nie chce, żeby z JEJ podatków choćby złotówka była przeznaczona na drogi jezyk.gif xxx Jasne, tylko potem niech nie płacze, że karetka czy straż pożarna nie może do niej dojechać. Rozumiem też, że sąsiadka w ogóle się nie przemiesza i absolutnie z żadnych dróg nie korzysta.

Gość gość
Patologia to po więzieniach siedzi! żre domowe obiadki, ma kompleksową opiekę medyczną, siłownię i bibliotekę w pierdlu i tego nikt nie wylicza, że płacić musi, a ty idziesz do szpitala rodzić to dostajesz kromkę starego chleba z margaryną, kostkę pasztetu i poczerniałe jajko, a jeszcze wszystkie artykuły higieniczne musisz mieć swoje jak w Bangladeszu i nikogo to nie razi. Bardzo dobrze, że jest to 500. Płacę niemałe podatki od 13 lat i raz w życiu coś od tego porąbanego kraju dostałam, a raczej zwrócili mi to co ukradli. Urodziłam bliźniaki po 13 latach tyrady i płacenia podatków. NALEŻY SIĘ moim dzieciom, dlaczego mają być gorsze od takiego bezwartościowego zakapiora w pierdlu? a zawistne szczury mogą mnie cmoknąć :)

Gość gość
gość dziś Naprawdę uważasz, że ktoś ci cokolwiek zwraca? Jesteś świadoma kosztów tego programu, który jest na kredyt? A kto ten kredyt będzie spłacał jak nie te dzieci, na które jest to 500 zł przyznawane?

Gość gość
A ja się nie przejmuję małymi człowieczkami co nie za 500 ale za 5 zł dosłownie utopiliby w łyżce wody. Takie podejście tylko świadczy o człowieku.

Gość gość
Najlepsze że pomimo 500+ dziura budżetowa jest podobna jak za poprzedniej władzy, mimo ze na 500+wydano 17 miliardów, ja się pytam gdzie wcześniej były te pieniądze?! Większych złodziei chyba nasz kraj nie widział

Gość gość
to ten od dziewic i modemów. On ogólnie nie lubi kobiet bo one go nie chca. Także dyskusja bez sensu

Dajcie spokój, "woleć" to sobie każdy może a jak jest decyduje większość wyborców. Większość na szczęście co raz mądrzejsza.

Gość gość
Wolicie dać dla skazanca oni w więzieniu mają lepiej niż emeryci tv łóżko pracę umyja się zarobia i po takim spa wracają do domu i co i dalej kradną stoją pod sklepem chlaja ale w spa za moje podatki byli a dla rodziny po 500 zł w zależności od ilości dzieci i już wielkie mi halo nie interesuje mnie co rodzice kupują ale to i tak śmieszna suma bo nawet włosi mają więcej ja nie wiem co wam przeszkadza

Gość gość
Bardzo dobrze , ze jest 500plus. Patologia zawsze byla na garnuszku panstwa i bedzie! A dzieki 500plus skorzystaja tez normalni ludzie. Kazdy z nas jest podatnikiem i nie ma moje Twoje podatki sa nasze. Pomaga sie frankowicza , pomaga sie chorym, pomagalo sie bezplodnym, to czemu nie dac pieniedzy rodzina ? Dajcie spokoj w tym kraju zawsze beda nie zadowoleni z czegos i czego by sie nie zrobilo i tak bedzie zle!

Gość gość
Ja nie jestem patologia. Mam dwojke dzieci oboje pracujemy i dzieki 500 plus moge dwpje dzieci wyslac na wakacje na kolonie a to koszt min 3000 . Bez dodatku nie bylo by mnie na to stac, wczsaniej pol roki wczesniej musialam odkladac zeby chociaz jedno pojechalo. O swoich wakacjach juz nawet nie mysle.

Gość gość
Ja pracuję na pełny etat razem z mężem, w pracy mam mnóstwo roboty, plus jest taki że Te 8 h często płynie mi jak 2. Po pracy też dużo obowiązków mamy w domu. Mamy 2 dzieci rok po roku, nikt nam nie ponagał, moja mama nie żyje a teściowa raz na ruski rok się zainteresuje. Nie palimy, nie ćpamy, sporadycznie pijemy alkohol. Dzieci chodzą na dodatkowe zajecia 2 razy w tygodniu. Ale cóż jesteśmy zachlaną patologią, leniami i nierobami bo dostajemy 500+ hahaha

Gość gość
Więźniowie dodatkowo jeszcze komus zycie zniszczyli

Gość gość
ale tu jest populizm Ja jestem ciekawa czy te wpisy które są najbardziej nienawistne , są osób pokroju 'wsadzę noworodka do wiadra żeby zamarzł ' Niech was dopadnie to co tak srogo niektóre życzą tu tym Bachorom Bo szczere mieszkam w Norwegii i tu wszystkie matki biorą benefit , a co lepsze te bogate biegną po to najszybciej :-D tak , ze nie wiem skąd te info , że tylko przybysze z innych krajów :-D Mam nadzieję , że jak będziecie zdychać to marnie i w samotności tak jak te biedne dzieci w waszych nienawistnych umysłach. Co lepsze w Polsce jest tyle , jadu , ludzie są zazdrośni o wszystko , nie można mieć nic więcej i nic lepiej ,A tak jak ktoś napisał w Anglii czy Niemczech tego po prostu nie ma , bo tam dzieci z domu nie wynoszą nienawiści ,chamstwa , zazdrości itd. itp. tak jak polaczki co uczą tego swoje dzieci od małego :-o

Gość gość
Mam nadzieję, że się jeszcze załapię zanim zlikwidują :) Pracuję już ponad 12 lat, a nad dzieckiem od 4 miesięcy.

Gość gość
No jeżeli swetru i reszta tych patoli z kodu wygra wybory to wiadomo, że od razu to zlikwidują.