Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smutno mi, ze moja corka bedzie jedynaczka. Czy ktos tez tak ma ?

Polecane posty

Gość gość

Nie moge mieć wiecej dzieci. Smutno mi. Coreczka ma juz 5 lat, i wiem ze chcialaby mieć rodzenstwo. Rodzina, znajomi tez pytaja kiedy drugie. A mi rozrywa serce. Mowie, ze nie planujemy wiecej, ale to nie pomaga.

Gość gość
adoptuj

Gość gość
jestem jedynaczką ,mam 1 dziecko i wcale mi nie jest smutno życie jest piękne, najważniejsze ze spełniłam się jako matka bo mam dziecko ,a otoczenie mnie nie interesuję żyje własnym życiem tobie też to radzę

Gość gość
Dzieki, staram sie tak robic. Ale zawsze chcialam miec dwoje, niestety ciaze stracilam i wiecej nie moge miec. Musze jakos sie z tym pogodzic.

Gość gość
tez mi powód do smutku, ciesz sie ze jedno zdrowe

Gość gość
I slusznie, jedynaki to egoistyczne potwory. Wspolczuje

Gość gość
jedynaki to ludzie którzy są naprawdę szczęściarzami, wiec to nie żaden problem a zaleta

Gość gość
Autorko rozumiem cię ale pomysł sobie tak : ile kobiet życie by oddało żeby mieć chociaż jedno dziecko . Tak więc ciesz się córka, mężem i skup się na nich. A ew.adopcja wchodzi w grę ?

Gość gość
Czemu doradzacie jej adopcję ? Przeciez cudzego dziecka nie pokocha sie tak jak wlasnego. I nie mowicie ze sie da bo sie nie da, i bedzie poszkodowane.

Gość gość
Przepraszam, ze pytam, moze nie powinnam, ale... Ja tez straciłam ciaze i zastanawiam sie, czy o tym, że jest wszystko wporzadku lub nie-dowiem sie dopiero przy ponownej probie zajscia, czy moze lekarz odrazu udzieli informacji, ze juz sie nie uda..?

Gość gość
Akurat u mnie wystapil problem zdrowotny po utracie ciazy i dlatego tak sie potoczylo.

Gość gość
skoro nie możesz to się tym nie zadręczaj nic to nie da a tylko myślisz, przeżywasz a to wpływa na twoje życie i twoich bliskich. Żyj, ciesz się tym co masz i zwyczajnie bądź szczęsliwa!