Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uchoo

Nadzwyczajny sluch, czy jestem chora?

Polecane posty

Gość uchoo

Dzis rano wystraszylam sie gotujacej wody w czajniku, nie slyszalam takich dzwieków nigdy wczesniej, byly takie donosne , myslalam ze to jakies ogdlosy zza okna :( ,tego samego dnia bedac w lazience przy wlaczonej pralce slyszalam straszne odglosy poza lazienka , myslalam ze ktos jest u mnie w mieszkaniu i rozrabia, a to byly odglosy smieciary na podworku. A jak bylam na poczcie to slyszalam rozmowy wszystkich ludzi , nawet tych ktorzy byli oddaleni o kilka metrow, a szczegolnie jeden dzwiek kobiety ,slyszalam go w taki sposob jakby mowila przez mikrofon, nawet staralam sie znalezc ten mikrofon...Czy cos mi dolega? Przyznam się ze ostatnio zaczelam palic fajki , od kilku dni, poza tym zadnych nalogow nie mam , zeby nie bylo.

Gość gość
Idz z tym do lekarza a nie tu.Moze masz schizofrenie

Gość gość
Aha, nie mam problemow ze snem, ostatnio wlasnie jak bobas spie i jestem nawet nader spokojna! Moze dlatego sluch lepszy?

Gość gość
dziś ale ja nie slysze jakichs tam glosow tylko po prostu lepiej slysze glosy i dzwieki ale az tak?

Gość gość
To kwestia zmian neurologicznych, paliłaś kiedyś wcześniej papierosy, czy nie paliłaś? Jeśli nie to normalna reakcja na pobudzenie receptorów nikotynowych, nic Ci się nie stanie,.

Gość gość
Popalałam dawno temu, a teraz pale po pięć na dzień ,też myślę że to przez fajki :(

Gość gość
na pobudzenie receptorów nikotynowych- jak to sie ma do sluchu? troche dziwi mnie to :)

Gość gość
Szczerze mowiąc te glosy sa naprawde dziwne...nie odrozniam co jest co, i kto mowi ,tak jakby slysze tez kogos niewidzialnego...w sumie to 2 dzien , wiec moze przejdzie.