Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak im to wytłumaczyć?

Polecane posty

Gość gość

Heh dziewczyny. Jestem szczęśliwa mama 3 latki i teściowa i mój mąż namawiają mnie na drugie dziecko bo może będzie chłopczyk a ja poprostu nie chce więcej dzieci nie chce spowrotem wracać do pieluch i nie przespanych nocy. Oni w wychowaniu córki mi nie pomogli bo męża nie było bardzo często w domu a teściowa miała mnie w d***e tylko raz na jakiś czas przyjeżdżala mała obejrzeć. Żadne tłumaczenia na nic bo nawet jeśli im mówię że nie chce to oni przy następnej wizycie znów mnie namawiaja

Gość gość
Zacznij ignororowac głupie gadki i już, po co się tlumaczysz?

Gość gość
Bo denerwuje mnie takie gadanie czas na drugie albo moglibyście się postarać o drugie a ja nie chcę bo teściowa obiecała przy pierwszym pomoc a później się wypiela. Faceta też nie było tygodniami zostałam sama i ile nocy nie przespalam to tylko ja wiem

Gość gość
powiedz im to. że przy pierwszym dziecku z wszystkim zostałaś sama...może teściowa zrozumie aluzje...a mężowi powiedz, że się możesz zgodzić pod warunkiem, że on idzie na tacierzyński, zajmuje się domem, dzieckiem, wstaje w nocy a ty wracasz do pracy...

Gość gość
To powiedz, że jeszcze po pierwszym nie odpoczęłaś a z dwójką sama to nie masz zamiaru się męczyć. A jak bedzie druga dziewczynka to co, będą namawiać na trzecie i kolejne bo chcą chłopca?

Gość gość
To znowu Ty od tesciowej, ktora miala czelnosc nie pomagac przy dziecku? Meza zagon do obowiazkow a nie cierpietnice z siebie robisz.

Gość gość
''bo teściowa obiecała przy pierwszym pomoc a później się wypiela'' idz po pomoc do swojej matki ! jakby ci pomagała teściowa to teraz co drugi zakładany temat byłby twój jaką to ty masz teściową! hmm... albo się mylę może to już każdy temat o teściowej jest twój.

Gość gość
Dziewczyny mylicie mnie z kimś innym... poprostu chciałam się wygadac komuś a tu od razu najazd... do matki po pomoc nie mogę iść bo mieszka daleko.