Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hekii

Pierwszy raz

Polecane posty

Witam, mam 17 lat wraz z swoja teraźniejszą dziewczyną po długich rozmowach zdecydowalismy sie na swój pierwszy raz. Oczywiście wraz z tym towarzyszy nam strach przed niechciana ciążą. Razem z moją dziewczyną zdecydowaliśmy się, że uzyjemy prezerwatywy jako metody antykoncepcji. Ustalilismy także ze bedziemy robic ''to'' w jak najbardziej ''komfortowych'' i bezpiecznych do kontrolowania prezerwatywy pozycjach. Zdecydowaliśmy także, że nie będę dochodził w środku lecz na zewnątrz. Myślę, że nawet jak na swój wiek możemy byc wystarczająco dojrzali i mnieć poukładane w głowach, lecz moje pytanie brzmi... Czy mozemy jeszcze jakoś uważąć bądz zastosować cos innego zeby szanse na dziecko zniwelowac praktycznie do zera? Jakie są teraz szanse na zajście w ciążę oddalając fakt ze moze prezerwatywa sie zsunąć bądź pęknąć? Proszę o pomoc i dosć szybką odpowiedz! Dziękuję z góry.

Gość Bóg Ojciec wienc wiem
Po stosunku wlej jej piędziesiątkę gorzałki do waginy, żeby zabić ewentualny desant

Gość gość
Popytaj babcie jak to jest po zanurzeniu praciqa w ci/pie

Gość gość
Możecie dodatkowo wybrać okres potencjalnie niepłodny. (Kalendarzyk nie jest podstawową metodą antykoncepcji). Gumki pękają raczej rzadko jak używasz ich właściwie, staraj się wejść jak będzie mokra, ja raz starłem, jak dziewczyna była sucha przed okresem. Poza tym jeśli nawet pęknie idziesz do apteki i prosisz o tabletkę po, kosztuje między 100 a 120 zł. Wstrzymuje ona owulację na kilka dni, żeby plemniki zdążyły obumrzeć, więc opóźniony okres po niej jest praktycznie normą. Z resztą wszystko masz w ulotce.