Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o takim facecie? kobieciarz?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam pewnego faceta jakiś czas temu. Wszystko jest ok poza jedną rzeczą, któe mnie dosc niepokoi. On dość często dodaje na fb jakieś młode laski, takie typowe hmm jakby to powiedzieć "plastiki", ostatnio np. dodał takie dwie :O Ogólnie na fb ma dość dużo takich dziwnych lasek w znajomych...Co o tym myslicie?

Gość gość
Aha i on generalnie gustuje w młodszych od siebie ( bo mi to powiedział, a ja i tak jestem sporo młodsza bo on ma 37 lat, a ja 27 czyli równe 10 lat), a te laski co on dodaje mają po około 24, 25 lat

Gość gość
up

Gość gość
Z Tindera pewnie panienki obraca.

Gość gość
mysle ze tak, jeszcze z badoo, sympatii i czaterii. on ma bogaty repertuar. jeszcze ze zbiornika je dodaje na fb, z edarling, randki onet, z portalu dla singli. pl oraz z zapisani sobie (chrzescijanin tanczy) nagief fotki fajnie jest sobie na snapie przesylac :)

Gość gość
Wlasnie nie wiem skad on je dodaje, ale piodejrzewam, ze w pewnie w necie znajduje :O Niby jeszcze nie jestemy para na stałe, ale juz sie spotykamy i zaniepokoiło mnie to czy taki facet będzie poźniej wierny ... No bo to jakby jednego szukał tak wygląda. A jeszcze te laski sa często jakieś zdzirowate z wyglądu

Gość gość
Np. teraz ostatnio dodał jakieś dwie blondyny z tlenionymi włosami, ogónie to nie wiem w ciagu jakiego czasu dodawał pozostałe, ale oprocz normalnych znajomych na fb ma ich dosc duzo i przewaznie sa sporo mlodsze i wlasnie zdzirowate, jakieś tipsy, opalenizna i te sprawy :O

Gość gość
To na pewno Tinder

Gość gość
fajny był D., bo nie mial w ogole fejsa i chodzil z tradycyjnym telefonem. mysle ze to byl skryty indywidualista tradycjonalista wysoce szanujacy kobiete. no tylko ze humorki mial nie tegie ;/ ale polecam takich bez fb.

Gość gość
brakuje mi bolca, jak wyrwac samcza bagietkę na tinderze? bo nie chcialabym zeby sie znajomym z fb wyswietlalo ze mam tindera, a wiem ze te 2 uslugi sa sparowane..