Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów: Czy piękne nogi muszą być długie ?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad tym bo przecież to,że któraś ma długie nogi nie jest równoznaczne z tym,że są grabne, szczuplutkie i wysportowane Przykładowo czy jeśli dziewczyna jest niska 150-160 a ma jak na swój wzrost proporcjonalne nogi, szczupłe wysportowane (nie mówię ,że do nieba bo wiadomo,że takie to mają 170 ) to może być równie atrakcyjna co ta wyższa pani ?

Gość gość
Jeśli nóżki nie wyglądają jak serdelki to jest ok.

Gość Najszybszy w mieście
W Naszym pięknym kraju jest chyba niezbyt dużo kobiet powyżej 170 cm 😴 A mimo to widuję kobiety o super nogach więc długość nie ma takiego znaczenia 😴 Ale ja jestem mało obiektywny bo uważam że nawet jak mam zgrabne nogi a jestem facetem :(

Gość gość
Po 0,7 fin każda Polka jest atrakcyjna i ma piękne nogi :classic_cool:

Niestety po alkoholu umiem odróżnić ładne nogi od nieładnych :( Taki wzrok dobry

Na studiach to i mi się zdarzało tak rozpoznawać

Gość gość
Proszę o poważne odpowiedzi . Jeśli dziewczyna ma seksowne nogi ,ale krótsze to jest nadal seksowna czy jak zobaczy facet wyższa to poleci do niej i tak ? :(

Gość 43 cm w bicepsie
jesli te nogi są szczupłe to tak a w ogóle niższe kobiety są atrakcyjniejsze dla mnie w ostateczności liczy się całość a nie same nogi

No przecież CI mały gościu odpowiedziałem :O

Gość 43 cm w bicepsie
"czy jak zobaczy facet wyższa to poleci do niej " x co?to tak nie działa u dorosłych ludzi ile ty masz lat?

Gość gość
ja osobiscie wolę zeby miała proste nogi, krzywe nawet jesli sa nie wiem jak długie mnie obrzydzają

Gość Męskie poślady
A ja wolę kobiety ok. 170 cm i wyższe :classic_cool: P.S. Sprawdź maila, Kuszeńko

Gość gość
długość jest pojęciem względnym, najważniejsze są proporcje :) dziewczyna nie musi być wysoka by mieć świetne nogi, grunt żeby były świetne :) ja tam lubię kobiety "filigranowe" szczupłe zgrabne. Groteskowo wyglądają dziewczyny o tzw. niskim zawieszeniu, gdy nogi w stosunku do całej sylwetki są krótkie czy odwrotnie, bardzo długie nogi przy krótkim tułowiu, proporcje i jeszcze raz proporcje :)

Gość gość
Jeśli kochane to każde są ładne.

Gość gość
"... bardzo długie nogi przy krótkim tułowiu, proporcje i jeszcze raz proporcje". Moja od lat ukochana Żoneczka, tułów ma drobny po Mamie, a nogi dłuuuugie po Tacie. Gdy na balu jakiś knypek zaprosił do tańca śliczną dziewczynę, to mina mu rzedła, gdy owa wstawała, wstawała i końca temu nie było. Widząc wyraz jego gęby wybawiała go słowami "a właściwie, to jeszcze jestem trochę zmęczona". W szkolnej drużynie koszykówki było Jej fajnie, lecz przy zakupach rajstop dużo gorzej. Szczęśliwie Jej mąż (ja) jest odrobinę wyższy i nieprzytomnie ciągle w Niej zakochany.

Gość gość
Długie nogi mogą mieć i niskie kobiety, bo to kwestia proporcji nóg w stosunku do tułowia. Jest wiele niskich aktorek o bardzo atrakcyjnych "długich" nogach. Gdyby chodziło o gołe cm, to piękne nogi miałyby tylko koszykarki i modelki o wzroście ponad 180cm.

Gość gość
Steczkowska to akurat ma świetne całe ciało, zresztą wiele kobiet o wzroście 150-165cm jest bardzo zgrabna i proporcjonalna.

Gość gość
No nie koniecznie muszą być długie. Krótsze lekko masywne też mogą być ładne.

Gość gość_po_17
wzrost minimum 165cm

Gość gość
Minimum, maksimum- nogi powinny być po prostu zgrabne i muszą działać na płeć przeciwną (zapewne dlatego, i słusznie, pytanie skierowane jest do mężczyzn). Ale jeśli chcesz, zawsze możesz pokazać nogi do oceny na Kafe. Lub pokaż zdjęcie super życzliwej koleżance z tegoż forum. Wtedy dowiesz się co będzie dalej...och...och...ooooch...😭:P 4I ;)

Gość gość
Nie chce zbokom pokazywać nog

Gość gość
Jest ktoś ?

Gość gość
nie muszą być długie mi się bardzo podobają krótkie nogi są bardzo seksowne i pociągające

Gość gość
Z tymi krótkimi to ktoś grubo przesadził

Gość gość
Nsjważniejsze są proporcje . Proste tory = dobra stacja.

Gość gość
Mózg ludzki jest tak skonstruowany że zwraca uwagę na proporcje i symetrię, bo to oznacza zdrowie i dobre geny, dlatego na samym początku zwracamy uwagę na sylwetkę.

Gość gość
Czyli mając niski wzrost mogę mieć nogi proporcjonalne do sylwetki długie a nie 150 a nogi 140 cm ? Haha

Gość gość
Długie w stosunku do reszt ciała, tak. Bo przecież może być kobieta 180 cm z długim tułowiem i krótkimi nogami i taka 160 z krótszym tułowiem i dłuższymi nogami. Długie nogi nadają kobiecie klasy. Mówi się na takie "rasowa kobieta" i coś w tym jest.