Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Wy na to Panowie?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że może nie macie przepięknej u swojego boku, jest zwyczajnie ładna, naturalna i bardzo młodo wyglądająca, kochacie ja podobno ponad wszystko i wszystko byście jej oddali, ale jednak wiernie "polubiacie" komplementujecie na fb zdjęcia dziewczyny, która jest typowa sunia, z którą staraliście się umówić kiedyś tam dawno temu. Mówicie swojej kochanej że ta druga jest zbyt lalkowata więc nie w waszym typie, a jednak zainteresowanie jest ogromne...

Gość gość
A co ma powiedzieć? Ma powiedziec ze go interesuje zebys sie obrazila? Zaden facet nie powie ze mu sie laska podoba swojej dziewczynie. Tylko kumpla. I serio mu wierzysz jak chciał sie z nia spotykac itd?

Gość gość
Po prostu patrząc na nią zastanawiam się na chuj on ze mną jest skoro ja jestem skromna i ładna dziewczyna a nie taka jak tamta. Zaczęłam się czuć brzydko widząc te komplementy pod jej zdjęciami

Gość gość
Długo jesteście razem? Może pora zastanowić się czy warto z nim być? Skoro powoduje ze tak sie czujesz. Ile masz lat? Rozmawialas z nim o tym? Czemu mowi ze mu sie nie podba itd a tak sie zachowuje? Faceci tacy sa... Lubia laski...

Gość gość
z kobietami jest tak ze nie wolno mowic prawdy

Gość gość
Tak myslisz? Niektore wola prawde niz klamstwo. To po co on z nia jest skoro nie moze jej mowic prawdy? Jaka przyszlosc tego wszytskiego? Co zrobi cos i nie powie bo baba sie nie mowi. A ty bys chcial zeby twoja kobieta nie mowila? nie sadze.