Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwulatek z pielucha na plaży, jak to rozwiązać

Polecane posty

Gość gość
gość 14.52 temat nie jest o odpieluchowaniu, ale o tym co dziecku założyć na plażę: Co mu zakładać na plażę? Pielucha odpada. Zwykle kąpielówki? A co jak będzie chciało mu się siku/ kupę? Mam brać nocnik na plażę..."

Gość gość
gość 14.52 temat nie jest o odpieluchowaniu, ale o tym co dziecku założyć na plażę: Co mu zakładać na plażę? Pielucha odpada. Zwykle kąpielówki? A co jak będzie chciało mu się siku/ kupę? Mam brać nocnik na plażę..."

Gość gość
nie skopiowałaś tego: "Od maja chciałam go odpieluchowac ale zastanawiam się, co będzie jak mi się nie uda? " czyli temat jest o odpieluchowywaniu i basta!

Gość gość
gość dziś nie skopiowałaś tego: "Od maja chciałam go odpieluchowac ale zastanawiam się, co będzie jak mi się nie uda? " czyli temat jest o odpieluchowywaniu i basta x myśląc tak jak ty to równie dobrze popiszmy tu gdzie na wczasy nad morzem jechać bo o tym też autorka wspomniała. autorka wspomina o odpieluchowaniu ale nie prosi o rady jak to zrobić tylko jak dziecko z pielucha ubrać na plażę.

Gość gość
:D Moja córka na plaży była w normalnym stroju kąpielowym i parę razy się posikała jednak zawstydzona po 10razie zaczęła wołać "choć sisi" miała wtedy równo 2 lata...po powrocie do domu trochę obsikiwała podłogi ok.14dni i załapała.Wcześniej nie chciała widzieć nocnika na oczy... Natomiast syn zaczął wołać gdy skończył 1,5 roku sam z siebie mówił "oo! " i biegł do wc :)

Gość gość
Wczoraj bedac nad jeziorem niewielka plaza ludzi również niewielu .Pozamną może 8 osob z tego mamusia z 8-10 latkiem dokładnie niepowiem ja bynajmniej tak okreslilem wiek chłopca.Opalałem się blisko brzegu jeziora niedaleko mnie wlasnie ta kobieta z dzieckiem .Poczatkowo niezwracalem na nich uwagi ale po jakims czasie wzbudzili moje zainteresowanie mianowicie chlopiec bawil się na brzegu jeziora kleczal maczając od czasu do czasu pupe w wodzie .Mamusia go zawołala podniosl się i wtedy zobaczyłem ze ma na sobie pampersa który po namoczeniu w wodzie trochę zgrubial i wisiał mu w kroku podszedł do mamusi nieslyszalem co do niego mowila ale po chwili zauwazylem ze sciaga mu pampersa i pozostal a gola pupą bawil się kapal nikt niereagowal na jego widok ot po prostu dziecko.Pod koniec dnia na plazy pozostałem tylko ja i mamusia z synkiem do zachodu slonca było jeszcze daleko mamusia zawolala kochanie proszę pzryjsc do mamusi ,chlopiec podszedł wytarla mu mokra pupe otzrepała z piasku i zalozyla czystego suchego pampersa .Kobieta zauwazyla ze się przyglądam usmiechnela się .Chlopiec zachowywal się normalnie tak jakby niemail na sobie pampersa .Słonce zaczęło się chylic ku zachodowi wiec pozbierałem swoje rzeczy kobieta również i wspólnie poszliśmy w kierunku parkingu Dominik bo tak miał na imie ten chlopiec zachwowywal się caly czas normalnie bez skrepowania mamusa również .rozmawialiśmy ppo drodze ja przy okazji zapytałem o te sytuacje ona sppojzala na mnie wie pan jestem tak zapracowana z eniemam dużo czasu dla synka i jakos tak wyszo ze niedopilnowaam go jak dorastal ma prawie 10 lat i pampersy no coz opiekunki które wynajmowala żadna niepofatygowala się żeby odpieluchowic jej dziecko a i ona sama popelnila bla dktory skutkuje tym z eDominik jeszcze nosi pampersy .Zostalismy przyjaciolmi i teraz ja staram się naprawić bledy ammusi i staram się w jakiś sposób dplynac na Dominika odnoscinie pozbycia się pampersow . Długa droga przed nami ale sadze ze się uda miłego dnia zycze Piotr