Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marze o jej cyckach

Polecane posty

Gość gość
''Ludzie jak wy niczego nie rozumiecie,mozna tak kochać że swiata sie poza tą osobą nie widzi ,rozumieć dię bez słówa wy tu o cyckach wyjerzdzacie.Chore.Ja oddałabym za kogoś własne życie tak kocham!ae to wg.was nic nie znaczy bo mam rozmiar 75b.tak??s'' Tak...tak....tak..... A prawiczków niema.... A kobieta nie kocha za kasę,podryw czy urodę.... Już lecicie za tymi biednymi,niskimi,chudymi,nieśmiałymi .....

Gość gość
to jest niesprawiedliwe jedni mają w nadmiarze, a inni wcale:(

Gość gość
''Można się zakochać w takiej dziewczynie ale ty piszesz tak jakbyś kochał jej biust a nie ja samą. Taki durny temat autor założył jakby widział tylko jej ciało i duży biust a nie kobietę.'' Przecież wy kobiety wchodzicie w związek po tym jak facet zagada,ma podryw,pewność siebie-tak jak to pisałyście przejdzie test na męskie hormony. Do tego oceniacie po urodzie i kasie/statusie

Gość gość
Jak biedny, bo leniwy To ja takiemu dziękuję. Jak niesmialy, ja zagaduje a on ani be ani me, to też odpuszczam bo o czym rozmawiać. Chudy, mały, no wiesz, raczej żaden facet nie marzy o wyższej o głowę kobiecie i cięższej od niego o 20 kg, wiec to działa w dwie strony. A najgorsze są wieczne marudy narzekające na kobiety, od takich trzymajcie się z dala!!!