Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małomowny facet

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z tym ,ze mój facet generalnie mało mówi choc jesteśmy ze soba od dawna to nadal mi to przeszkadza :O Czasem jak zacznie mowic to sie rozgada na jakiś tam temat i jest ok, ale czasem ja musze ciagnac rozmowe na sile i dopiero jak ja coś tam powiem czy sie go o niego spyta to on mowi czy odpowiada... Co o tym myslicie?

Gość gość
może nie ma nic ciekawego do powiedzenia? faceci mówią kiedy mają coś do powiedzenia, a kobiety mówią nawet jak nie mają:)

Gość gość
Wlasnie on jest inteligentny i interesuje np. historia czy paroma innymi rzeczami, ale przecież nie bedziemy ciagle gadac o zainteresowaniach :P A o takich codziennych rzeczach to juz jest problem, ogolnie on jest dosc ciezki w rozmowie i od samego poczatku znajomosci tak było. Ja jestem osoba, ktora dosc latwo nawiazuje kontakty, ale z osobami tez kontaktowymi, a jak ktos malo mowi to juz jest dla mnie problem. Przeciez nie bedziemy sie tylko ptzytulać i gapic w ścianę, wiec ja zaczynam rozne tematy i dopiero wtedy toczy sie dialog

Gość gość
A najlepsze, że mi powiedział kilka razy, cos w stylu, ze fajnie sie gadało :P Tak, jasne chyba glownie dzieki mnie bo on za wiele to nie mowi

Gość gość
Porozmawiajcie o seksie może się otworzy.:-)

Gość gość
14:34- jesli chodzi o rozmowy o seksie to akurat on nie ma z tym problemu bo sam je naprowadza ;) (bo seks już był tak btw). Gorzej z normalnymi rozmowami. Przewaznie jak coś opowiada to o jakiś tam sprawach które ostatnio sie u niego wydarzyly albo o tym co go interesuje, ale jesli chodzi o zainteresowania chyba juz wyczerpalismy tematy

Gość gość
A najgorsze jak mu cos tam opowiadam a on na to "ahaa" :O

Gość gość
Uważaj na tego swojego faceta. Kto wie co mu się w tej jego małomownej łepetynce roi. Kiedyś pójdziesz spać i już się nie obudzisz, a twój facet zrobi sobie z twojej obciętej brzeszczotem głowy doniczkę do kwiatków :) :) :)

Gość gość
ja prdole :O pusc mu joe bonamasse

Gość gość
Tak czasami jest jak ktos jest osamotniony w czasach mlodosci kiedy rozwijaja sie zdolności komunikacji, tez mam podobnie

Gość gość
14:51- hahah dobre ;)

Gość gość
bede sie trzymac od ciebie z daleka skooro takie rzeczy tu piszesz po xanaxxie

Gość gość
to znajdź sobie wygadanego kolegę. Facet będzie od bzykania, a kolega od gadania

Gość gość
nudny hooj, nic więcej

Gość alfa nie ma gadać
o czym ma gadać z durną babą? baba ma wypiąć doope a on kootasa zamoczyć, rozmowa zbyteczna