Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie chłopak :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 14 tygodniu ciąży,bardzo chcieliśmy z mężem córkę,ale długo się nie udawało iw końcu lekarz powiedział,że musimy przestać "celować" bo nic z tego nie wyjdzie a czas ucieka. Dostałm Pregnyl i współżyliśmy 24 i 48 godzin po,w ciąże zaszłam,ale jestem prawie pewna,ze będzie chłopak,jestem trochę zła... czy jest jakakolwiek szansa na córkę? czy mam już kupować wszystko w traktory? ;-) czy któraś z was też 48 godzin po Pregnylu ma córkę?

Gość gość
Ja też marzyłam o córce i powiem ci ze jak urodził sie chłopak to od razu sie w nim zakochałam i nadal twierdze ze nie zamienilabym go na żadna córkę , także zobaczysz ze jeśli to chłopczyk też sie w nim zakochasz , teraz też jestem w ciąży i oczywiście ze chciałabym zeby była córka ale jeszcze za wcześnie żeby stwierdzić , także głowa do góry , co ma byc to bedzie

Gość śćog
zero szans, bendzie chłopak

Gość gość
Ja miałam zastrzyk z ovitlele i po nim zaszlam w ciążę i jest chłopczyk , kocham go nad życie :-)

Gość gość
W pierwszej ciazy m bardzo chcial syna. Ale jak zobaczyl nasza coreczke, to powiedzial, ze nie ma pojecia o co mu chodzilo z tym synem. Teraz jestem w drugiej ciazy i bardzo sie cieszy, ze bedzie druga dziewczynka :) Nie nastawiaj sie za bardzo, jeszcze wszysto jest mozliwe, a nawet jesli to chlopiec, to i tak bedziesz go kochac :)

Gość gość
Nie przejmuj się, któreś z rodziców Cie mniej kochało? To już wiesz dlaczego chciało chłopca. Dwa nie ważne czy jest zdrowe czy chore ważne żeby płód okazał się dziewczynką. I jeszcze jedno wiesz, że dziecko odczuwa Twoje emocje? Twoją pewną niechęć również? Ciekawe jak to będziesz miało na początku? Słaba więź z dzieckiem, brak pokarmu a do tego jeszcze presja otoczenia.

Gość gość
A ten twój dzisiejszy wpis zachowaj i pokaż swojemu dziecku np. na urodziny. Ciekawe co czułabyś jakby Twoja matka napisała coś takiego o Twojej płci, że jest zła, że urodzi się dziewczynka.

Gość gość
To juz kolejny temat w podobnym tonie.Chyba ktos musi miec jakies zaburzenia psychiczne.Czlowiek jest tak stworzony,ze dla podtrzymania gatunku musi byc zarowno kobieta jak i mezczyzna.Ciekawa jestem jak utrzymalby sie nasz gatunek jakby nagle mialy rodzic sie same dziewczynki.

Gość Miaa27
Witajcie :) Ja mam dwóch synów w wieku 7 i 8 lat i teraz jestem w ciąży w 9tygodniu i też bym chciała córcie ale wiadomo jak to jest. Ponoć przed owu yo na dziewczynke a w trakcie czy po to na chłopaka ale ja jakoś w to nie wierzę ;)

Gość gość
Ja w pierwszej ciazy chcialam córkę a urodziłam chłopca. W drugiej chcialam zeby byl chlopak , mam corke. Ja nie wiem co wy z tymi corkami? Chlopcy tez sa fajni.

Gość gość
Autorko usun ciaze to 14 tydzien wiec wiem ze jeszcze sie da Po co masz rodzic niekochane dziecko ,chlopak bedzie szukal w pewnym wieku akceptacji w pewnych grupach rowiesniczych bo nie bedzie mial jej od wlasnej matki , w koncu zada sie z takimi co go zaakceptuja a ty bedziesz za 15 lat siedziec na kafe i pisac farmazony - wiedzialam ze z ch lopakami to tylko problem Autorko zycze ci zeby ciaza obumarla , dobrze ci zycze prawda? Problem bedzie z banki

Gość gość
Czy ty jestes jakaś ppp********a ? Sorry za ostre slowa ale juz rece opadaja na glupote. Albo ro prowokacje, albo te babska sa coraz wiekszymi idiotkami. Jak bedzie mialo downa ale bedzie dziewczynka to tez bedziesz happy ? Bo plec najwazniejsza.

Gość gość
Dajcie spokoj.Podejrzewam,ze pisze to jakas niezrownowazona psychicznie albo zwyczajnie jaja sobie robi z nudow.Chyba,ze naprawde sa takie idiotki,ktore urzadzaja sobie koncert zyczen.Po co w ogole takie zachodza w ciaze?Wybrac plec to mozecie sobie kupujac psa albo suke jak wybieracie szczeniaka.