Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki,dlaczego piekne laski doprowadzaja was do furii ?

Polecane posty

Gość gość

Hm ?

Gość gość
Nie doprowadzają sama mam ładne koleżanki :D wymyślasz durnoty z nadmiaru czasu panienko

Gość gość
gość dziś Nie doprowadzają sama mam ładne koleżanki smiech.gif wymyślasz durnoty z nadmiaru czasu panienko x Ladne,ale byleby nie "za ladne" :) Jakby byly naprawde sliczne,bez zadnych wad i wiekszosc facetow by sie za nimi uganiala,to juz bys sie na nie krzywo patrzyla.Ale nie martw sie,wiekszosc kobiet tak ma :)

Gość gość
Najgorsze są te co faceta nie mają i są same a już same z dzieckiem to kosmos z wariatkowem połączony.

Gość gość
Piękne nie,ale za to głupie owszem a jak widać ty należysz do tych drugich.

Gość gość
gość dziś Piękne nie,ale za to głupie owszem a jak widać ty należysz do tych drugich. x Naleze do glupich,bo napisalam,jakie sa realia ?Po twojej wypowiedzi stwierdzam,ze sama pewnie nalezysz do tych "mniej urodziwych"i ciebie po prostu zabolalo,ze ktos nazwal rzeczy po imieniu :)

Gość gość
Głupia dzifka z ciebie szkoda marnować czas na takiego pustaka.

Gość gość
gość dziś Głupia dzifka z ciebie szkoda marnować czas na takiego pustaka. x Szkoda czas marnowac a odpowiada :)Do tego nie dosc,ze to pewnie szpetne to jeszcze wulgarne.

Gość gość
:D:D

Gość gość
Faceci sie uganiaja? Eee, ja juz dawno skonczylam szkole, nie znam dziewczyn, o ktore bija sie chlopaki na przerwach. A piekna to jest moja przyjaciolka :)

Gość gość
Rekompensujesz sobie swoją szpetote na kafe? Pewnie siedzisz w chałupie zaszczuta przez szkolne towarzystwo i wyimaginowalas sobie ze przelejesz swoje frustracje na anonimowym forum No cóż,bywają i takie patole jak ty. Przykre aczkolwiek prawdziwe.

Gość gość
Idź dziecko do książek bo jutro pale zarobisz. I po co ci to.

Gość gość
gość dziś Rekompensujesz sobie swoją szpetote na kafe? Pewnie siedzisz w chałupie zaszczuta przez szkolne towarzystwo i wyimaginowalas sobie ze przelejesz swoje frustracje na anonimowym forum No cóż,bywają i takie patole jak ty. Przykre aczkolwiek prawdziwe. x Nie przelewam swoich frustracji tylko pytam inne kobiety(aczkolwiek ciezko tu bedzie ze szczeroscia) dlaczego sa takie paskudne z natury i dostaja k****icy na widok pieknych kobiet i takim chetnie dowalaja ?Ale niektore osoby nie stac na normalna odpowiedz jak temat jest niewygodny,lepiej obrazic.To dopiero jest przykre.Zaden cud,ze w realu tak dajecie popalic :)

Gość gość
No coz,nic tu po mnie. Milego dzionka zycze :)

Gość gość
Autorka to zaszczuta zakompleksiona panienka bez przyjaciół , ktora sobie wmowila ze jest piekna i dlatego wszyscy jej nienawidza a prawda jest taka że wyżej sra niż d**e ma i dlatego ludzie jej unikają , idź do psychologa i wylecz się z tej megalomanii na punkcie swojej osoby

Gość gość
z zazdrości!!!!!!!

Gość gość
up

Gość gość
gość wczoraj Autorka to zaszczuta zakompleksiona panienka bez przyjaciół , ktora sobie wmowila ze jest piekna i dlatego wszyscy jej nienawidza a prawda jest taka że wyżej sra niż d**e ma i dlatego ludzie jej unikają , idź do psychologa i wylecz się z tej megalomanii na punkcie swojej osoby x Przyjaciol mam,ale wlasnie od takich zaklamanych paskudnych bab twojego pokroju trzymam sie z daleka i mysle,ze nic nie trace :)

Gość gość
Zakłamania to jesteś Ty i denerwujaca na dodatek , pewnie buty byś mi mogła czyścić pod względem urody bo nawet miałam chłopaka z Włoch a oni na byle co nie lecą przechwalajaca się desperatko

Gość gość
trąca hipokryzją

Gość gość
Ps Ty trzymasz się z daleka od wrednych bab a ja od zakompleksionych ulomnych intelektualnie ameb

Gość gość
Jeszcze mnie żadna do furii nie doprowadziła - to chyba przez całe życie nie spotkałam pięknej "laski"? Czuje, ze cos mnie ominęło. Do furii doprowadzają mnie tylko chamscy i głupi mężczyźni, a czasami własne dzieci - rowniez płci męskiej :-D

Gość gość
Zazdrosna o piękną kobietę ? Zacznijmy od tego ze Polki mają dość słabe geny i u nas są ładne a nie piękne , piękne to sa estonki szwedki finlandki a nie polki

Gość gość
Piękna dla mnie jest Ania Przybylska , albo Paulina Krupinska, jeśli nie jesteś do nich podobna to raczej jesteś średnia w stronę ładnej autorko a nie piękna

Gość gość
Zakłamania to jesteś Ty i denerwujaca na dodatek x Denerwujaca bo prawda w oczy kole ? x pewnie buty byś mi mogła czyścić pod względem urody x Czyzby?Nie bylabym tu taka pewna :) x Ps Ty trzymasz się z daleka od wrednych bab a ja od zakompleksionych ulomnych intelektualnie ameb x Oj do kompleksow mi daleko.Ale ty masz najwidoczniej problem ze soba,bo sie z takim jadem tu produkujesz.Najwidoczniej temat ciebie dotyczy,dlatego dostajesz takiej k****icy :)

Gość gość
Ostatnio poznałem piękną kobietę ale motylki szybko opadły kiedy się okazało, że ona ma zawodową szkołę skończoną tylko.:(

Gość gość
Zawsze tak było i będzie. Te brzydsze, grube, brzydko ubrane lub szczuple ale brzydkie z facetem który je olewa zawsze będą szczuły na ładną i fajna kobietę.

Gość gość
A najgorsze,ze hipokrytki z nich jakich malo.

Gość gość
18.18 lecz się

Gość gość
Temat założył facet.