Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panikaraaa

Stosunek przerywany w dni płodne

Polecane posty

Gość Panikaraaa

Cześć wszystkim, na wstępie powiem żeby nikt tu nie obrażał mnie za moją lekkomyślność.. sama mam moralniaka... :/ a więc do rzeczy.. wczoraj spałam u chłopaka, oczywiście były pieszczoty, jeszcze nie mieliśmy swojego pierwszego razu (nie jestem dziewicą jak coś). Wcześniej brałam tabletki i chciałam znów zacząć brać zanim zaczniemy się kochać, ale wczoraj jednak do prawie doszło, bez gumek ani nic. Piszę prawie bo nie "wszedł" cały, tylko końcówką, ale przez te pieszczoty doszedł, na zewnątrz. Słyszałam o preejakulacie (czy jakoś tak) i że w nim też są plemniki.. od wczoraj mam dni płodne (a może od dzisiaj? :/) dzisiaj bolą mnie jajniki, jak myślicie, mogłam zajść w ciąże? Jestem straszną panikarą, jutro ide do ginekologa po tabletki, teraz ani test ani nawet ginekolog nie stwierdzi czy jestem czy nie. Z dzieckiem nie byłoby problemu, jestem dorosłą kobietą, ale jestem z nim za krótko po prostu i się strasznie przestraszyłam. Nigdy nie miałam stosunku przerywanego, tymbardziej w dni płodne!!! Powiedzcie co o tym myślicie..

Gość gość nie obraź się
Myślę, że nie jesteś w ciąży. Piszesz, że jesteś dorosłą kobieta ale po twoim poście można stwierdzić, żeś jeszcze nastolatka. ;)

Gość gość
Zamiast z********ac po tabletkę dzień po,to ty na kafe szukasz nie wiadomo czego,bo nikt duchem świętym nie jest.

Gość Panikaraaa
Nigdy nie wezme tabletki po, jakbym była w ciąży to trudno, mam 21 lat ale nie mam dużego doświadczenia, dlatego napisałam tutaj żeby poznać opinie innych.. ;)

Gość Panikaraaa
To pierwszy i ostatni raz gdy miałam stosunek przerywany, ale nie wiem czy można w taki sposób zajść w ciąże?

Gość gość
Ano można.

Gość Panikaraaa
Nawet gdy nie wszedł cały i stosunek (nie nazwałabym tak tego xd) trwał kilka sekund/minute?

Gość gość
idź ty zdziro jak możesz uprawiać seks przedmałżeński nie wstyd ci? rodzice wiedzą że w tak młodym wieku się puszczasz i nie zachowałaś cnoty dla męża prawiczka

Gość Panikaraaa
Bez wyzwisk prosze. Co robie przed ślubem czy po to moja sprawa ;) w młodym wieku? Mam już 21 lat

Gość Panikaraaa
Moze ktoś jeszcze sie wypowie na ten temat? Prosze.

Gość gość
Panikaraaa dziś 21 lat to młody wiek gówniaro czekaj z seksem do ślubu bo zaraz zadzwonimy do twoich rodziców jak córka się puszcza przed ślubem.

Gość gość
pójdziesz do piekła za seks przedmałżeński i nieprokreacyjny jak tak można się puszczać nie rozumiem społeczeństwa.

Gość gość
bardzo mala jest szansa nas ciaze tego co opisalas ale wiecej nie kus losu :)

Gość gość
Byłam dzisiaj u ginekologa, powiedział że musi być pełen stosunek by zajść w ciąże, a ejakulat musi być w szyjce macicy więc w ciąże raczej zajść nie mogłam. Losu już kusić nie będe xd bo pójdę do piekła haha :D no cóż, najadłam się strachu.

jest duże prawdopodobieństwo zajścia w ciąże

Gość gość
gość dziś idź ty bezwstydnico za tak puszczalstwo i nie trzymania cnoty nie wstyd ci? jak można się w tak młodym wieku k***ić?!?!?!?!?!