Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Wyjechalam do Niemczech tam poznalam Ahmeda ( araba) moja mama wczesniej go znala bo mowil po polsku bo pracujemy w takiej firmie. Zakochalam sie w nim a on we mnie. Bylismy ze soba 7 miesiecy w 5 miesiacu oddalam mu sie bo pierwszy raz sie zakochalam. Duzo klocilismy sie ja zrywalam za kazdym razem on sie cial , chcial sie zabic a ja za kazdym razem wracalam nigdy mi nie powiedzial ze to koniec , duzo plakal. W wyniku oddania zaszlam w ciaze dla nas to byl wielki szok nie wiedzielismy co zrobic chcialam zeby moja mama sie dowiedziala a on tym bardziej jego rodzina nie mielismy slubu nic. Zdecydowalismy sie na usuniecie ciazy co bylo najgorsza decyzja jaka podjelam bylam i jestem tak zakochana ze nie wiedzialam co robie na co sie zgadzam. On zaprowadzil mnie w Nienczech i dokonal aborcji farmakologicznie w 2 miesiacu. Pozniej dowiedzial sie brat jego matki co bylo dla niego szokiem obrazil Ahmeda co zrobil , gdy matka sie dowiedziala co ze mna zrobil ,zachorowala jest w szpitalu i on musi odejsc. Zostawia mnie bo nie bedzie tracil rodziny przeze mnie. Mowi ze mnie kocha ale nie mozemy byc teraz razem rodzina nie zgadza sie. Mowil mi ze bedzie przy mnie zawsze ze bedziemy miec drugie dziecko wiem ze oboje jestesmy winni. Tak bardzo mi wstyd i zal co zrobilam mam 20 lat a zniszczyl mi zycie i nie potrafie sie otrzasnac to byla i jest moja pierwsza milosc. Wiem ze to arab ale go kocham. Nie wiem jak moglam sie posunac do usuniecia nie wiem co mna kierowalo teraz do mnie doszlo co zrobilam tylko ze za pozno. Nie moge cofnac czasu nigdy sobie nie wybacze. Zawsze pragnelam miec jednego faceta ktoremu sie oddam. Mama zalamala sie jak sie dowiedziala nie tylko ona ale i cala rodzina. Nie wiem jak mam zyc mysle o samobojstwie pisalam juz wczesniej na forum ale opisalam to dokladnie. Mam mysli samobojcze bo jak mam zyc z tym co zrobilam.

Gość gość
Smakował ci serek tygodniowy?

Gość gość
"W wyniku oddania zaszlam w ciaze" :D:D:D

Gość gość
a kto puścił farbę o aborcji i załóżmy ze jego brat wie to skąd nagle twoja rodzina wie provo

Gość gość
Ciapaty dont brejk maj hart

Gość gość
Powiedzialam mojej mamie o tym bo juz nie chcialam ukrywac skoro wyjezdza to nie jest zadna prowokacja

Gość gość
kobito - DO NIEMIEC!!! naucz się pisać, miernoto! a tak w ogóle daj se siana! :P

Gość gość
Winisz go za podjetą przez siebie decyzję o zrobieniu aborcji? Przecież podobno faceci nie mają nic do gadania, bo to twoje ciało i możesz zrobić co chcesz.

Gość gość
On mnie namawial posluchalam go wiem o tym ale on mnie tak zaprowadzil do lekarza ja nie znam jezyka niemieckiego i nie winie go ale mowil ze bedzie przy mnie ze bedziemy miec drugie i ze ja nie pierwsza ktora tak robie tak balam sie i on tez.

Gość gość
ale o co ci chodzi ?