Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Niepokojące sny

Polecane posty

Mój sen: Kościół, ołtarz i na wózku inwalidzkim rozpędza się ku wyjściu bliska mi osoba. Zapiertala na tych kółkach i znika z oczu. Idę jej szukać przez ulice miasta. Wchodzę na most i okazuje się, ze jest to niebezpieczne, bo konstrukcja zaczyna się psuć i kolysac na różne strony. widzę, ze równolegle przejście jest bezpieczne i tamtędy chodza ludzie, ale ja nie mogę się już cofnąć. W oddali widzę sylwetkę, która podąża w przeciwną stronę czyli ku mnie. To jakiś facet. Idę, a wlasciwie skacze przed siebie. Gdy facet jest już na wyciągnięcie mojej ręki proszę go by zabrał mnie stąd bo ja nie mogę się sama cofnąć, a on nie pozwolił na to i wpadłam do tej wody.Po tym się obudziłam :o

Gość gość
znowu cynik latasz za studzia po każdym temacie jak ten kundel z wywalonym ozorem:O leżec k****o i do nogi!

Gość gość
j****y cwel, ledwo Studzia cos napisze, a ten zaraz dóópcie jej liże góównojad :d haha 🖐️

Gość gość
jak tam twój piec do perkusji 6000 W żałosny ryży cymbale ?

To sa glosnikj do gitar i wokali, mikrofony do perki ma moj kumpel :D a nie zaden piec.

Gość gość
to, że ma słodką pupcię do lizania to wiem, tylko dlaczego tak latasz za nią ?

Gość gość
Studzia cynik lubi rimming więc pewnie chętnie strzeliłby ci analną patelnie, co nie Filipku ? :)

Gość gość
dla mnie jesteś i będziesz zawsze cynikiem z kaczym dzióbkiem cwelu bardaszany!