Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doctor Evil

kvrwa mam ochote na jakas wokalistke

Polecane posty

Dzisiaj z jedna gralem w pubie. Ja gralem na perce a ona mnie sluchala i bylem jej rytmem od tylu ogladalem jej zgrabna pupcie czulem polaczenoe bo sie jej podobalo moje granie a mnie sie podobal jej tyleczek. Tylko ze ja nie jestem dziwką, ja poznalem tu Paulinke i na nie bede czekal :)

Spoko :D. Nie wiem czy to nie wokalistka z ktora gadalem na fejsie o zespole, ciezko poznac po zdjeciu a ona nie wie kto do niej pisal na fejsie

Gość gość
zboczone polaczki a pfu wam w twarz a potem na żone bierzecie suuuuki dziewice pfffu wam w twarz

Myske, ze wokalistki sa przyjemne gdy sie jej dyma, bo wtedy mozna posluchac je w troche innym akompaniamencie mrr XD. Ale czuje ze wredny malpiszon tez pieknie spiewa mm ❤️

Gość ina®
:D

Wlasnie dlatego nie wiczy isc tam za tydzien do pubu. Palker co daje tam zestaw i gra dla pubu mi mowil zebym loniecznie przyszedl znowu za tydzien. Jesli taka wokalistka mi sie spojrzy w oczy a ja do niej podejde zlapie za biodra a moja twarz sie przyblizy to juz jest moja a ja jej.... :/. I wtedy marzenia o wrednej malpce pojda sie j33bac. :(

Wali mnie to. Ale zawsze chcialem miec dziewczyne wokalistke. Taka naturalna blindynke o delikatnej urodzie rowniez. Ciezko jest. Tym bardziej ze juz nie wale tyle konia co kiedys bo nie mam kiedy o tym myslec i juz sie tak nie nudze. Na glupi rozum to ja nie moge miec dziewczyny lol xD

Gość ina®
Jesteś typowy prawik i wątpię czy wyszedłbyś z inicjatywą, złapał ją za biodra itd;)

Ja w pubach gr na perkusji a nie dymam szpary. Jakbym chcial to moglbym nawet 3 laseczki zerznacwpubowej toalecie. Sle co mi to da?? Nic mi nie da. Ogolnie mysle ze granie w zespole z dziewczyna i dymanie jej to raczej zly pomysl.... a tam jeszcze organizatorks taka mamusks przed 40tka to dopiero ma miekki tylek ehh... xd do wyboru do koloru xdddddddd

InInna z kolei wokalistka po 30 widzialem jej strimgi przez sukienke. Totalnie obcisle. To jest jakas masakra. Nie chce byc slawny. Chce sie spotkac z malpiszonkiem :(

Ja też bym nie chciał tego w wc robić, to tak jak pies z suką gdzieś na uboczu bezmyślnie. haał haał.

Inna mloda nastolatka ciemnoskora azjatka by sie prawoe obnazyla przede mna. Dymanie lasek nic nie daje. J,ebal to pies.

Aa j***l to. Szkoda ze nie jestem slepy kvrwa to wtedy bym nie musial ogladac wszystkiego :/.