Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przyjaciółka dowiedziała się rok po ślubie że jej mąż siedział w więzieniu

Polecane posty

Gość gość

rok w pierdlu za podrobienie dokumentow firmowych i próbe wyłudzenia, do tego przyznal sie jej ze zdarza mu się brać różne dopalacze w tajemnicy, ze wcale nie skonczyl studiów które rzekomo skonczyl, narobił długów tu i tam, miał pracować a nie pracował tylko dawał kasę na dom z chwilówek i pożyczek... wydało się przypadkiem gdy nawaliła rura, pogotowie wodociagowe dostało sie do rur w łazience, chował prochy w pudełku DVD tam gdzie maja liczniki, tam mial ukryte papiery m.in po ZK , zaczęla drązyć, awantura i w koncu jej powiedzial prawde , przedwczoraj przyjechala do mnie z synem i ja pilnuje małego a ona w pracy, nie wiem co mam jej doradzic, na dodatek jej teściowa do mnie przylazła i udawalam ze jej tu nie ma, ze nie wiem o co chodzi, nie wiem czy dobrze robie ze sie w to mieszam, jestem pewna ze poznała po mnie ze oszukuje i ją tu ukrywam, z drugiej strony jej mąz tez frajer skoro wysyla tu matke a nie przyjdzie sam. Ogolnie ten facet jest zwyczajny, sympatyczny, spokojny, kulturalny, w ogole nie pije, nie pali, mysle ze jest dobrym ojcem, a w środku to nei wiem co ma w glowie, dwie twarze. Co mam jej doradzić ?

Gość gość
Nic jej nie doradzaj. Ona sama zrobi to co uważa za słuszne. Był w ZK? Trudno. Samo życie. Mógł jej powiedzieć, to nie tajemnica ani wstyd. Ludzie w życiu różne rzeczy wyprawiają. Jednak martwią mnie te pożyczki, bo na dłuższą metę Koło się zamknie i będzie bieda. Bez wyjścia. Jeśli jest dobrym mężem, ojcem. Może warto spróbować, porozmawiać. Być szczerym jak się dalej to widzi.

Gość gość
ups powazna sprawa . ultimatum przez okreslony czas niech pokaze czy potrafi sie zmienic jesli nie to rozwód . ale bedzie jej strasznie trudno zaufac po takich klamstwach .. pewnie i tak skonczy sie rozwodem aby tylko ona z dzieckiem byla bezpieczna . a ty raczej sie nie wtracaj . niech zalatwia to sami a pomagac jak najbardziej

Gość gość
Doradź jej żeby przeczekała, pomyślała co ich łączy, dlaczego z nim jest, niech porozmawiaja za pare dni , niech to on sam się wykaże że chcę to naprawić, nie wiadomo też dlaczego tak klamał, dlaczego chciał coś wyłudzać, jakiś powód musiał być, moze u niego w domu działo sie coś o czym jej nie mówił. Wtrącanie sie i dyskusje analizowanie lepiej sobie odpuścić, możesz przypadkowo zaszkodzić i coś zepsuć albo stracić przyjaciółkę tak jak ja której doradzałam w sprawach życiowych i było tylko gorzej.

Gość gość
Wstyd, że jej nie powiedział. Nie miał prawa doprowadzać do ślubu z osobą, która nie posiada najważniejszych informacji o jego życiu, a karalność należy do kluczowych (tak samo, jak np.: bezpłodność, choroby, pozamałżeńskie dzieci).

Gość gość
Rok po slubie i juz mają syna?To ile oni mają lat.

Gość gość
Rok po slubie i juz mają syna?To ile oni mają lat. x ja znam małżenstwo z 2 dzieci którzy dopiero ślub wzięli, dzieci rok i 2,5 :D taki trend nowy