Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ODCHUDZANIE LUTY 2017

Polecane posty

Gość gość

Panie kochane, ruszyłam jak z kopyta - wczoraj! dzisiaj mam zakwasy jak słoń po ucieczce przed gepardem... ale mam też dużo motywacji. waga startowa: 98, cel: 60 (ani grama mniej, ani grama więcej!) Nie chcę stosować konkretnej jednej diety - one za szybko robią sie nudne, pochłaniają zbyt dużo czasu. Zaczęłam od odstawienia słodyczy, patelnie pokryje gruba warstwa kurzu (uh! jak dobrze, że mieszkam sama!), pieczywko wylądowało w reklamówce - czekam aż się zeschnie i będę mogła je oddać zwierzakom(nie wolno wyrzucać jedzonka ;)) Przyjmę wszelkie przepisy oparte na chudym mięsie, rybach, warzywach i owocach - czyli dobrych składnikach dla diety :) I wszelkie porady, jak się stosować i do czego. Zapraszam do wspołnego odchudzania! Mela

Gość gość
dobry pan ze słodyczami, ale u mnie niewykolany, jak sobie mowie, ze od jutra koniec z cukrem to na nastepny dzien ląduje z opakowaniem rurek z kremem xD

Gość gość
Ja nie odstawiłam słodyczy bo wiem że po długim poście w końcu się na nie rzucę z ogromną siłą. Dużo ćwiczę ale to naprawdę dużo i bardzo ciężko. I efekty już są :)

Gość gość
ćwiczysz i wpierdzielasz słycze i masz efekty?

Gość gość
Ćwiczę i jem słodycze ale z umiarem i tak mam efekty. Ciało zbite, umięśnione i 5 kg mniej :)

Gość AmeliaOstrów
Bo to właśnie pierwszy błąd: ćwiczyć w opór, dieta w opór i jeszcze do tego klapki na oczach, że nic innego w grę nie wchodzi. Mozna jeść wszystko jak wcześniej ale w mniejszych porcjach, tu ułatwi sprawę regularne jedzenie, bo człowiek jak nie jest głodny, to nie dostaje kręćka na kfc. Do tego sporo wody popijać i ćwiczyć. Zmasowany atak na tłuszczyk jest rozsądniejszy a na pewno trwalszy w efektach.

Gość gość
też mi sie tak wydaje, racjonalizacja w posiłkach to klucz do sukcesu, dużo owoców nawet tych strasznych bananów!! bomb kalorycznych.. są bardzo sycące i pomagają obniżyć cholesterol więc? Jagody acai też są świetne do koktaili na przykład. No i podstawa - nie smażyć!

Gość gość
Up

Gość gość
jagody acai? a gdzie ja mogę to dostać? jak ja nawet świeżej brukselki nie jestem w stanie kupić w lublinie od kilka tygodni :D

Gość gość
haha no ze świeżymi to możesz mieć problem, ale w suplementach są, to są wiesz "cudowne owoce" jak jabłka, śliwki i gruszki tylko mają to wszystko w jednym

Gość mała Iza
Ja wypróbowałam juz chyba wszystkie możliwe diety i.. nic! Dopiero niedawno dowiedziałam się, że jagody acai to prawdziwa petarda to okazał sie strzał w 10-tkę! :)) Jak na razie schudłam już 5 kg i to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo ;-) jak dobrze po necie polatasz, to znajdziesz :P

Gość tendencyjna
Ja wyeliminowałam słodycze i to dużo mi dało. Waga poszła w dół. No niestety jadłam ich sporo w różnej postaci. Teraz jak mam ochotę na słodkości to jem https://www.frisco.pl/pid,1143/n,bakoma-bakus-serek-puszysty-o-smaku-waniliowym/stn,product Bakuś na dobre zagościł w mojej lodówce. Mam jego zapas. jest bardzo smaczny i zdrowy.

Gość gość
ojezu 5kg to moje marzenie, jakbym schudla 5tkę to bym byla najszczesliwsza na swiecie, pierwsze 5tka to najwieksza katorga, mi spadło 2 xD ale no bez jagód w ogole bez suplementów, ale moze warto spróbowac

Gość gość
potwierdzam z pierwszą 5 jest najgorzej

Gość gość
A u mnie było odwrotnie, 5 zleciała szybko, potem zastój niestety :(

Gość gość
no dzien dobry, co prawda juz 8 ale na poczatek nigdy nie jest za pozno, ja się dołączam, bo sie przestalam w spodniach zapinac to taniej mi chyba zrzucic kilka kg niz nowe spodnie kupić (po przelocie po galeriach stwierdzam, ze w ogole ceny ciuchów są tak skandalicznie wysokie, ze latwiej schudnac do licealnych, bo moda i tak w koncu zatoczy to kolo, niz kupowac nowe ciuchy!) to co dziewczyny? co dzisiaj jemy na kolacje? co cwiczymy wieczorem?

Gość gość
Ja właśnie jestem na treningu, za 10 minut zaczynam :)

Gość gość
no a dziewczyny co jako dodatek do diety? ja startuje od poniedzałku, ale wiem,że jak po miechu nie zobacze efektów to będzie koniec dla kolejnej próby :D

Gość gość
Ja schudłam nic przez 3 tygodnie :( jestem na diecie mż i nic :(

Gość Halka w pracy
Hej, dołączam do Was:) Chcę schudnąć 10 kg do wakacji. Moja nadwaga wzięła się z poprzedniej pracy i złych nawyków. Stresująca praca, nie jadłam nic w ciągu dnia, ciągle za czymś biegałam. Po długich nadgodzinach domu wracałam zmęczona, jadłam jeden duży posiłek i kładłam się spać. Sił nie wystarczało mi dla męża, dzieci, na codzienne obowiązki. Przytyłam ok 15 kg w ciągu roku. Przerażało mnie to i próbowałam działać, konsultowałam się z lekarzem - wszystko winą stresu. Zmieniłam pracę, po miesiącu zauważyłam, że waga stanęła w miejscu - wreszcie. Nowa praca pozwala mi na regularne posiłki, jem wtedy kiedy potrzebuję i nie stresuję się. Wyluzowałam. Ok dwa tyg temu postanowiłam że będę się zdrowiej odżywiać. Nie jadam słodyczy (nigdy za nimi nie przepadałam), ograniczyłam słodkie napoje, piję dużo wody i zieloną herbatę. Jadam mniejsze porcje ale częściej i pilnuję, żeby było to chude mięso, dużo warzyw i mało tłuszczu. W moim jadłospisie pojawiły się owoce (wcześniej nie miałam na nie ochoty). Ograniczyłam alkohol ale też nie całkowicie. I póki co waga stoi w miejscu ale czuję się jakoś tak lżej... Wiem, że to dobre zmiany. Nie mogę się tylko zmobilizować do ćwiczeń a kilka lat temu byłam bardzo aktywna fizycznie. Jak zacząć ćwiczyć i zarazić się tym tak na dobre???

Gość gość
Chodź na zajęcia zorganizowane i to coś co Cię zainteresuje :)

Gość Halka w pracy
Zaczęłam treningi na siłowni ale trafiłam na ludzi którzy siedzieli za ladą i niezbyt chętnie udzielali wskazówek. Po miesiącu, gdzie nawet karnetu nie wykorzystałam po prostu dałam sobie spokój. Czekam na wiosnę, razem z mężem chętnie jeździmy na rowerach. Ale to za mało... Ostatnio w domu wypróbowałam skakankę, nabawiłam się zakwasów ale czułam że żyję...

Gość gość
Siłownia jak dla mnie jest nudna. Aqua aerobik? Zumba? Trampoliny?

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Piotrasz
Przede wszystkim trzeba przejść na racjonalną dietę i nie podjadać między posiłkami. Miałem problem ze schudnięciem, ale przeszedłem na dietę, przestałem podjadać między posiłkami, no i te jagody acai też zrobiły swoje i waga poleciała. W pół roku straciłem 30 kilogramów, a wagę trzymam już półtorej roku.

Gość gość
to gdzie to kupić, jak to brać? Bo ja na przykład pierwsze słyszę o czymś takim..

Gość gość Karolina M
Ja właśnie się odchudzam, Drugi tydzień stosuję obok diety IQacai i ćwiczenia. Jak na razie 2 kg mniej

Gość AnnHen
Witam, zapraszam na mojego bloga Życie nieperfekcyjne, blog jest o tym jak postanowiłam zmienic swoje życie, a zaczęłam od zgubienia kilku kilogramów. Pozdrawiam AnnHen

Gość gość
Zapraszam serdecznie na konsultacje on- line www.edietetyk.com.pl Odchudzam zdrowo od 0,5 kg do 1,5 kg tygodniowo bez cudów:-))