Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9110

Pomocy!Prawa pacjenta in vitro

Polecane posty

Gość gość9110

Witam.Proszę o radę związana z dokumentacją medyczną.Leczylam się w klinice niepłodności w tym zabiegi in vitro ,lecz teraz w klinice jest ogromne zapelnienie i sporo się czeka na dawczynie ale to nie w tym rzecz☺Mieliśmy zamiar odpocząć i żeby sytuacja psychiczną się ustabilizowala ale znajomi rodzina cały czas nas proszą o skonsultowanie się z klinika w Warszawie i nas namowili ale jest problem z dokumentacja ledwo zwykle badania nam wydali chodzi o ich arogancję do nas I potraktowanie jak intruzów którzy nie chcą się u nich pewnie już leczyć ale TO nie prawda po prostu jesteśmy młodzi a już tyle przeszliśmy i nic więc szukamy rady itp tylko fajnie by było mieć coś ze miałam wogule zapłodnienie ja nie mam nic.Lekarze gdzie się wybieramy napewno by chcieli zobaczyć na czym stoimy.jestem osobą słabą psychicznie i już bezradna i każdą ich krzywa mina czy podniesiony głos doprowadza mnie do nieprzespanej nocy.Pytanie czy ta klinika mogła by w moim imieniu z moją zgodą rzadac od nich wglądu czy ksero resztej dokumentacji wpisów?nie wiem jak mam z nimi gadać naprawdę te Panie zmieniają ton aby się spytalam ile problemu z tym robiły żeby aby mi to utrudniać, a ja mam dość spraw do rozmyślania niż ich arogancja do pacjenta bo nim jestem nadal.Z góry dziękuję za pomoc .

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów Namysłów jest 60 km od Wrocławia i 45 km od Opola

Gość gość
Nikt się nie wypowie na ten temat?tylko proszę bez żadnych ze następną desperatka na forum gadajaca o in vitro bo to nie temat tego typu.Już moja koleżankę wykonczylo takie forum a raczej ludzie dobrej woli